In 2008 begon Floor met haar nagelstudio Beauty By Florence aan huis in Groningen. Haar site heeft in de tussentijd weinig veranderingen of upgrades gehad. Intussen was de studio wel uitgebreid naar een complete Beautysalon met meerdere disciplines.
Uiteindelijk werd het dus wel tijd voor een volgende stap in online zichtbaarheid. Aangezien Floor geen onbekende voor ons was, was de stap naar Pixelsz snel gemaakt. Na een aantal sessies aan de keukentafel besloot Floor voor de Basis website te gaan.

Collega Studiomedes heeft voor Floor een nieuw logo en een huisstijl ontworpen. Teksten en foto’s werden uitgezocht en aangeleverd. Al snel kon Floor online met haar vernieuwde website.

Zo nu en dan worden pagina’s bijgeschaafd of aangepast met andere foto’s. Ook is Floor nog steeds bezig met het uitbreiden van haar diensten en de producten die ze aanbiedt. Aangezien ze ook de hosting bij ons afneemt verzorgen wij dit voor haar.

“Pixelsz is klantvriendelijk, punctueel, meedenkend, creatief, laagdrempelig en heeft goede vakkennis. Kortom hier spreekt een zeer tevreden klant!”

Logo beauty by Florence basis webdesign

Beauty by Florence | Pixelsz webdesign op maat