Pixelsz is officieel Microsoft 365 Partner. Wij kregen steeds vaker van klanten de vraag of wij ook Office producten konden leveren en ondersteunen. Vanaf nu is het mogelijk om via Pixelsz licenties van Microsoft 365 aan te schaffen. 

Altijd en overal in contact blijven!

Wat houdt Microsoft 365 in voor jou als ondernemer? Met het gebruik van Microsoft 365 beschik je altijd en overal op alle apparaten over je mail, agenda en je bestanden. Je kunt eenvoudig in contact komen met klanten en collega’s en zoek je een bestand, prijslijst of productinfo? Je verstuurd het gewoon op je mobiel onderweg vanuit OneDrive, via de mail of Whatsapp. Maak je een afspraak en zet je die onderweg in je agenda? Dan synchroniseert het direct op alle apparaten. Heb je je agenda gedeeld met je collega’s of met kantoor dan zijn daar de afspraken ook direct te zien zodat je geen dubbele afspraken meer kunt maken.

 

Offerte aanvragen Microsoft 365

Microsoft 365 Partner Groningen

Alles in één abonnement

Met Microsoft 365 maak je gebruik van de meest gangbare Office producten zoals Outlook, Word, Excel en Powerpoint. Daarnaast beschik je ook nog eens de programma’s als MS-Teams, Sharepoint en heb je per gebruiker een Onedrive cloudopslag van 1000 GB (1TB).

Elke mailbox die je gebruikt heeft een opslag van 50 GB dus nooit meer een volle mailbox. Spam en Phisingmails worden op een uitstekende manier al grotendeels door Microsoft afgevangen en alle mail die jij naar je klanten verstuurd belanden niet meer in de spambox, maar gewoon keurig in de inbox.

Facturering

Wij factureren de Microsoft licenties maandelijks of jaarlijks gewoon via ons onderhoudsabonnement. je krijgt dus geen aparte facturen van Microsoft. Een Office 365 account heb je al voor €5,20 euro per maand per gebruiker. Je kunt voor dat bedrag ook nog eens gebruik maken van alle online Office pakketten zoals Word, Excel en Powerpoint

Wil je offline gebruik maken van alle Office pakketten op elk apparaat installeren dan betaal je daar slechts €10,50 per gebruiker per maand voor. 

Een Microsoft 365 abonnement bevat o.a.:

 • Je eigen domeinnaam mailadressen
 • 50 GB mailbox per mailadres
 • 1000 GB (1TB) cloud opslag per gebruiker
 • Eenvoudige installatie en uitbreidingsmogelijkheden
 • Maximale beveiliging met Two Way Authentication
 • Altijd en overal beschikbaar
 • Word
 • Excel
 • Powerpoint
 • Onedrive
 • MS-Teams
 • Sharepoint

Wij regelen het inrichten of verhuizen

Je maakt gewoon gebruik van je eigen mailadres (waar je nu ook mee mailt) Je krijgt dus geen hotmail of live.com mailadres maar gewoon de mailadressen die bij je bestaande of nieuwe te registreren domeinnaam horen. Heb je nu mailadressen en wil je over naar de Microsoft omgeving, dan regelen wij alles voor je. Wij maken de mailadressen aan en richten je omgeving in en verhuizen de mail en ondersteunen bij het inrichten op al je apparaten.

De cloudomgeving maken we ook voor je aan en hier geven we ook een uitleg over. Heb je vragen of wil je iets uitbreiden dan valt dit gewoon onder ons onderhoud contract en doen wij dit voor je.

bekijk pakketten Microsoft 365

website onderhoud wordpress onderhoudscontract en beheer