Wordpress website verhuizen naar nieuwe hostingprovider

WordPress website verhuizen? Volg deze 4 stappen

Zijn de kosten van je hosting plotseling gestegen, werkt je website traag, is de klantenservice moeilijk te bereiken of krijg je geen ondersteuning bij het onderhoud van je website. Wat de reden ook is, het kan een goed idee zijn om te kijken naar andere opties om ervoor te zorgen dat je website soepel blijft draaien.

Wat is Google Sewarch Console

Wat is Google Search Console

Wat is Google Search Console? Google Search Console is een gratis service van Google waarmee website-eigenaren, SEO specialisten en beheerders inzicht kunnen krijgen in hoe hun site presteert in de zoekresultaten van Google. Het biedt waardevolle gegevens en tools om de zichtbaarheid van een website in de zoekresultaten te verbeteren en te optimaliseren.

conversie optimalisatie van SEO naar klant

Van SEO naar klant!

SEO staat voor “Search Engine Optimization” en het is het proces om een website of online inhoud te optimaliseren om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google. Door middel van het gebruik van relevante zoekwoorden en het verbeteren van de inhoud en structuur kan dit leiden tot meer verkeer naar de website. Maar… hoe kunnen we deze bezoekers omzetten naar klanten en leads?

Leads genereren B2B

Leads genereren B2B

Leads genereren is een essentieel onderdeel van elk bedrijf dat in de B2B-sector opereert. Er zijn verschillende manieren waarop bedrijven leads genereren B2B, elk met hun eigen voor- en nadelen. Denk hier bijvoorbeeld aan SEO, Google Ads en e-mailmarketing. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende methoden.

Google Ads specialist Tim

Google Ads maakt het verschil

Benieuwd waarom Google Ads een uitkomst kan bieden als het op jouw advertentiecampagnes aankomt? De meeste mensen maken gebruik van internet en zoeken online naar diverse soorten informatie. Door niet online te adverteren, loop je klanten mis. In dit artikel vertellen we je hoe adverteren via Google het verschil kan maken.

Wordpress website onderhoud belangrijk

Waarom het onderhoud van je WordPress website erg belangrijk is

Je website is misschien net af. Je hebt geïnvesteerd in een mooi webdesign en het resultaat is een strakke en overzichtelijke website. Tijd om hem aan de wereld te laten zien! De webdesigner biedt je de mogelijkheid om je WordPress website maandelijks te onderhouden, maar misschien denk je dat dit niet nodig is.

backlinks krijgen tips voor linkbuilding

Backlinks krijgen naar je website

Backlinks zijn enorm belangrijk voor de autoriteit van je website en worden steeds belangrijker. Goede waardevolle links kunnen het verschil maken ten aanzien van je ranking en dus je concurrenten in Google. Met deze tips kan jij zelf aan de slag met linkbuilding.

checklist waar moet goede website aan voldoen

Checklist waar moet een goede website aan voldoen

Waar moet een goede website aan voldoen? Wil je een goede website laten bouwen of wil je zelf een super website maken, dan komt er een heleboel op je af. Wij horen dan ook regelmatig van klanten; “Ik wist niet dat er zoveel bij kwam kijken!”. Check snel aan welke punten wij veel waarde hechten bij de bouw van een site.

subsidie digitalisering MKB webshop website

Subsidie digitalisering MKB

Vanaf maandag 21 juni is het mogelijk om een aanvraag in te dienen voor de subsidie Digitalisering MKB bij het SNN. Deze subsidie is bedoeld voor mkb-ondernemingen en culturele- of maatschappelijke organisaties die zich digitaal willen ontwikkelen

Mollie account aanmaken IDEAL betalingen webshop

Mollie account aanmaken voor online betalingen

Een Mollie account aanmaken? Ja prima, maar wat is Mollie eigenlijk? Mollie is een Nederlandse betalingsprovider die betalingen voor onder andere webshops verwerkt. Ze zijn een soort van tussenpersoon die ervoor zorgt dat jouw geld veilig van je bank naar de betalende partij, bijvoorbeeld een webshop gaat.

instagram landingspagina meerdere linkjes in bio profiel

Instagram landingspagina maken

Iedereen die Instagram met regelmaat gebruikt herkent dit probleem. Je kan maar één link in je bio zetten en linkjes in een post niet werken. Wil je volgers dus naar verschillende url’s verwijzen, dan heb je een probleem. Hoe je dit kan oplossen leggen we hier uit. Een Instagram landingspagina.

chatfunctie wordpress website

Een chatfunctie op je website

In contact komen met (potentiële) nieuwe klanten. Dat willen we allemaal! Elke website die wij bouwen heeft daarom een contactformulier of een pagina waar contactgegevens op staan. Een extra mogelijkheid, die ook nog eens een stuk laagdrempeliger is, is een chatfunctie op je website.

conversie verhogen en berekenen

Verhoog de conversie van je site

Wat is conversie en hoe kan je het verhogen binnen je webdesign? Conversie is het moment waarop een websitebezoeker overgaat tot een actie die jij als doel hebt opgesteld. Met deze korte tips kan jij met je eigen site aan de slag!

websitebouwer groningen over google reviews

Reviews op je website weergeven

Het verzamelen van reviews is niet alleen goed voor het vergroten van het vertrouwen in jouw bedrijf. Ook Google is blij met een dynamische pagina waarop regelmatig een nieuwe sterrenrating wordt geplaatst. Hoe je reviews van Google weergeeft op je WordPress website leggen we hier uit.

website verbeteren tips optimaliseren voor Google

Website verbeteren met deze 8 SEO tips!

Na de crisis wil elk bedrijf weer knallen! Met deze acht tips kan jij zelf je site optimaliseren voor Google en gebruikers. Wanneer heb jij bijvoorbeeld voor het laatst gekeken naar jouw bedrijfsvermelding op Google? En hoe ziet jouw site eruit op een telefoon of tablet?

wat is goede url opstellen website seo

Wat is een goede url voor zoekmachines?

Wil je een website, dan heb je een Uniform Resource Locator nodig. Een wat? De Uniform Resource Locator, beter bekend als url, is een naam die verwijst naar een bepaalde databron. Wil jij rekening houden met SEO dan is het belangrijk na te denken over de URL.

Doel website webdesigner Groningen

Het doel van een nieuwe website opstellen

Het laten bouwen van een nieuwe website is voor ondernemers vaak een doel op zich. Maar wordt de lat dan wel hoog genoeg gelegd? Zou er niet veel dieper op het doel van de site moeten worden gefocust? Vaak kunnen klanten niet goed omschrijven wat het doel van hun site moet gaan worden. Voor hun…

webdesigner Groningen

Webdesigner inschakelen? Hier moet je op letten!

Oke, je bent toe aan een (nieuwe) website en hebt besloten een site te laten maken door een webdesigner/websitebouwer. Goeie keuze! Want in samenwerking met een webdesigner komt je in onze ogen tot betere resultaten. Maar hoe weet je nou welke webdesigner je moet hebben? Voordat je überhaubt in gesprek gaat met webdesigners moet je…

website mobiel vriendelijk webdesign

Mobile First! Mobielvriendelijke websites gaan voor

Google werkt geregeld haar algoritme bij. Dit is het systeem waarmee websites worden beoordeeld en uiteindelijk gerankt in de zoekresultaten. De meeste wijzigingen hebben geen of weinig invloed, je merkt dus vaak niet eens dat er een update is geweest. Nu heeft er echter een grote update plaatsgevonden genaamd ‘Mobile First’.   Wat is er…

ssl certificaat beveiliging website

Voetbalclubs hebben beveiliging site niet op orde!

Op 25 mei treedt de nieuwe privacywet Algemene vordering Gegevensbescherming (AVG) in werking. Vooral online is het zaak om te zorgen dat de hosting- en mailservers up-to-date zijn. Op internet.nl kunnen websites en mailservers gescand worden. Pixelsz heeft op 2 april voor alle voetbalclubs in de provincie Groningen deze test uitgevoerd. Tot grote schrik blijken er maar 2 van de 139 clubs 100% veilig te zijn.

Whatsapp business

WhatsApp Business, De voor- en nadelen

WhatsApp, met 12 miljoen gebruikers het grootste socialmediaplatform in Nederland, is onmisbaar in ons leven. De app die vooral op particulieren gericht is, heeft dit weekend onder anderen in Amerika de nieuwste dienst WhatsApp Business gelanceerd.
De betaalde dienst is nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar dat gaat niet lang meer duren!

zoekmachine optimalisatie groningen SEO

Zoekmachine optimalisatie: Waar op letten

Google wijzigt continu de voorwaarden om hoger in de organische (onbetaalde) zoekresultaten te komen. Ook voor het komende jaar staan er weer een aantal pijlers waar Google scherp op gaat letten. Doen andere zoekmachines er dan niet meer toe? Nee, Google is de absolute marktleider op zowel desktop als mobiele apparaten. Vandaar dat we ons daar het meest op richten.

hoger in google met website

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google

Het is en blijft een van de meest gestelde vragen in internetland. Hoe krijg ik mijn website hoger in de zoekresultaten van Google? Zoals je misschien weet checkt Google op meer dan 150 punten een website. Hoe beter een website voldoet aan die punten, des te hoger Google je beloont bij een passende zoekopdracht in de resultaten. Nou……

facebook jarig

Facebook is vandaag 13 jaar geworden, kunnen we nog zonder?

Yeah! Facebook is vandaag jarig! Op 4 februari 2004 startte Mark Zuckerberg met thefacebook.com nadat hij het een jaar eerder nog had geprobeerd met Facemash. We weten allemaal waar Facebook naar uitgegroeid is. Een bedrijf dat niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven. Waarop alleen in Nederland al 10 miljoen mensen per dag inloggen. Wat oorspronkelijk…

vindbaarheid website optimaliseren webdesigner groningen

Innovatie is overal, ook in de vindbaarheid van je website?

Als ondernemer sta je open voor de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Als je kijkt naar de afgelopen tien jaar, dan is er veel veranderd. De ontwikkelingen zorgen voor kwalitatief snellere, veiligere en duurzamere eindresultaten. We moeten ook wel omdat de wetgeving dit eist, de klant er naar vraagt of de ontwikkeling je gewoonweg enorm veel…

verhoog ranking google door video youtube

Verhoog ranking website in Google met video

Hoe verhoog je de ranking van jouw website in de organische zoekresultaten van Google? Een vraag die elke ondernemer bezig houdt. Naast het toepassen van de juiste zoekwoorden in je webteksten, zijn er tal van facetten waar Google rekening mee houdt bij het waarderen van jouw website. Zo ook video!

Webdesign en zoekmachine optimalisatie in Veendam

Mijn website werkt wel, maar niet voor mijn bedrijf!

We horen het steeds vaker als we in gesprek zijn met ondernemers; “Natuurlijk hebben we een website!” Wordt er vol trots gezegd. Als we dan doorvragen blijkt er niet veel activiteit vanuit de website te zijn en is hij terug te vinden op pagina 15 in Google. Meestal is men zelf aan het bouwen geslagen of een vriend heeft iets neergezet.

Facebook bedrijfspagina

Facebook bedrijfspagina of persoonlijk profiel?

 Je ziet het nog steeds. Bedrijven die in plaats van een Facebookpagina gewoon een persoonlijk profiel hebben en daarbij een hele schare vrienden hebben verzameld. Behalve dat Facebook het niet wil hebben en dit (bedrijfs)profiel ook zonder meer verwijderd, is het ook niet verstandig om te doen. Een bedrijfspagina is veel toegankelijker. Iemand klikt sneller op “vind…

facebookpagina liken met facebookpagina

Pagina’s liken en reageren op berichten als pagina

Een Facebookprofiel kan je alleen als persoon aanmaken. Je gebruikt Facebook dan ook altijd standaard met je persoonlijke account. Hiermee kan je bijvoorbeeld vrienden worden met andere persoonlijke accounts, reageren op berichten of pagina’s ‘Liken’. Daarmee hebben we ook direct het verschil tussen een persoonlijk account en een pagina aangegeven. Met je persoonlijke account kan je…

facebook of youtube video

Online video uploaden op Facebook of Youtube?

Er is de laatste tijd veel te doen rondom online video. En dat zal alleen maar erger worden zolang Facebook, maar ook andere partijen, steeds meer gebruikers afsnoepen van Youtube. Want de monopolypositie van Youtube staat onder druk. Met name Facebook is hard aan de weg aan het timmeren als het om online video gaat. Zij…