backlinks krijgen tips voor linkbuilding

Backlinks krijgen naar je website

Backlinks zijn enorm belangrijk voor de autoriteit van je website en worden steeds belangrijker. Goede waardevolle links kunnen het verschil maken ten aanzien van je ranking en dus je concurrenten in Google. Met deze tips kan jij zelf aan de slag met linkbuilding.

website verbeteren tips optimaliseren voor Google

Website verbeteren met deze 8 SEO tips!

Na de crisis wil elk bedrijf weer knallen! Met deze acht tips kan jij zelf je site optimaliseren voor Google en gebruikers. Wanneer heb jij bijvoorbeeld voor het laatst gekeken naar jouw bedrijfsvermelding op Google? En hoe ziet jouw site eruit op een telefoon of tablet?

zoekmachine optimalisatie SEO Groningen

Webdesign voor Google

Webdesign is tegenwoordig meer een verzamelnaam van ontwerp, techniek en gebruikerservaring dan alleen het ontwerp van een website. Natuurlijk denk je het eerste aan de huisstyle, de gebruikte kleuren en de uitstraling. Webdesign gaat alleen veel verder dan dat.

wat is goede url opstellen website seo

Wat is een goede url voor zoekmachines?

Wil je een website, dan heb je een Uniform Resource Locator nodig. Een wat? De Uniform Resource Locator, beter bekend als url, is een naam die verwijst naar een bepaalde databron. Wil jij rekening houden met SEO dan is het belangrijk na te denken over de URL.

zoekmachine optimalisatie groningen SEO

Zoekmachine optimalisatie: Waar op letten

Google wijzigt continu de voorwaarden om hoger in de organische (onbetaalde) zoekresultaten te komen. Ook voor het komende jaar staan er weer een aantal pijlers waar Google scherp op gaat letten. Doen andere zoekmachines er dan niet meer toe? Nee, Google is de absolute marktleider op zowel desktop als mobiele apparaten. Vandaar dat we ons daar het meest op richten.

hoger in google met website

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google

Het is en blijft een van de meest gestelde vragen in internetland. Hoe krijg ik mijn website hoger in de zoekresultaten van Google? Zoals je misschien weet checkt Google op meer dan 150 punten een website. Hoe beter een website voldoet aan die punten, des te hoger Google je beloont bij een passende zoekopdracht in de resultaten. Nou……

vindbaarheid website optimaliseren webdesigner groningen

Innovatie is overal, ook in de vindbaarheid van je website?

Als ondernemer sta je open voor de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Als je kijkt naar de afgelopen tien jaar, dan is er veel veranderd. De ontwikkelingen zorgen voor kwalitatief snellere, veiligere en duurzamere eindresultaten. We moeten ook wel omdat de wetgeving dit eist, de klant er naar vraagt of de ontwikkeling je gewoonweg enorm veel…

verhoog ranking google door video youtube

Verhoog ranking website in Google met video

Hoe verhoog je de ranking van jouw website in de organische zoekresultaten van Google? Een vraag die elke ondernemer bezig houdt. Naast het toepassen van de juiste zoekwoorden in je webteksten, zijn er tal van facetten waar Google rekening mee houdt bij het waarderen van jouw website. Zo ook video!

Webdesign en zoekmachine optimalisatie in Veendam

Mijn website werkt wel, maar niet voor mijn bedrijf!

We horen het steeds vaker als we in gesprek zijn met ondernemers; “Natuurlijk hebben we een website!” Wordt er vol trots gezegd. Als we dan doorvragen blijkt er niet veel activiteit vanuit de website te zijn en is hij terug te vinden op pagina 15 in Google. Meestal is men zelf aan het bouwen geslagen of een vriend heeft iets neergezet.