Naast een auto, moestuin of bijvoorbeeld CV-ketel heeft ook een website beheer en onderhoud nodig. De meeste kennis hiervoor zit dan respectievelijk bij de garage, een tuinman of installateur. Ook voor website beheer is het verstandig om dit uit te besteden als je hier geen tijd of de kennis voor hebt. Een ervaren webdesigner is dan de aangewezen persoon om jou te ontzorgen.

WordPress website beheer

Het complete website beheer uit handen geven kan met ons onderhoudscontract, waardoor jij zelf geen omkijken meer hebt naar jouw site. Wij ontzorgen jou volledig als het op updates en dagelijks back-ups aankomt. Daarnaast staat er altijd iemand voor je klaar om te helpen en ondersteunen bij je content of mail instellingen. Klanten optimaal bedienen. Daar staat Pixelsz voor!

Veel bedrijven vergeten dat hun WordPress website beheer nodig heeft. Je wilt dat je site up-to-date en goed beveiligd is, gevonden wordt in zoekmachines en aanvragen oplevert. Maar is de kennis, kunde en tijd aanwezig om dit intern of zelf op te pakken? Zo niet, dan is het verstandig om je website beheer over te laten aan een webdesigner die hier verstand van heeft. Wij schreven er ook een blog over. Lees “WordPress onderhoud zelf doen? Waarom wij dit afraden“.

Offerte aanvragen website beheer

website beheer

Werkzaamheden bij website beheer

Wij bieden website beheer aan waarin wij meerdere werkzaamheden bij jou uit handen nemen. Of het nu gaat om de technische kant of om ondersteuning bij het plaatsen of aanpassen van content. Daarnaast bieden wij hulp bij het instellen van de mail op bijvoorbeeld je telefoon en geven we uitleg over het vullen van je webshop. Hiervoor komen wij langs of maken gebruik van Teamviewer, maar altijd op een persoonlijke manier.

Website beheer kost €25,- per maand. Hiermee geef jij jezelf als ondernemer meer vrijheid om te doen waar jij goed in bent, terwijl jouw website onderhouden wordt door een webdesigner die er verstand van heeft.

Offerte aanvragen website beheer

Meer dan webhosting

Zonder webhosting geen website. Om onze klanten optimaal te bedienen beschikken wij over een snelle en beveiligde SSD-servers. Hierop worden al onze websites gehost. Daarnaast krijgen al onze websites standaard een SSL certificaat. Ook wel bekend als het slotje voor de url in je browser met een https beveiliging.

Websites en servers worden, naast dat ze snel en veilig werken, beter gevonden in Google als ze goed beheert worden. De websites die wij in beheer hebben zijn voorzien van de laatste updates en beveiligingen. Google herkent dit en zal de website hoger waarderen. Hierdoor bereikt jouw website uiteindelijk een hogere ranking in de zoekresultaten. Daarnaast denken wij mee om te zorgen dat jouw website meer aanvragen aanvragen of aankopen krijgt. Zo betaalt het uitbesteden van jouw website beheer zichzelf terug.

Dit pakket bestaat o.a. uit:

 • Snelle cloud server, je website wordt snel geladen
 • Veel capaciteit in opslag, geheugen en dataverkeer
 • Standaard SSL beveiliging (https)
 • Google analytics intergratie
 • 24/7 support en ondersteuning
 • Hulp bij aanpassingen van content
 • Meedenken om meer omzet te genereren
 • 99,99% server uptime
 • Dagelijkse backup van je website
 • Beveiliging tegen hackpogingen
 • Updates van WordPress en plugins
 • Mailadressen (IMAP, POP en webmail)
 • 1 gratis domein registratie
 • Hulp bij mail instellingen

Website beheer met ondersteuning

Naast het hosten en beheren van websites ondersteunen wij bij het plaatsen of aanpassen van content. Denk hierbij aan het plaatsen van nieuwsitems of blogs, maar ook aan het wijzigen van afbeeldingen, teksten of buttons. Ga je verhuizen of vinden er andere wijzigingen binnen het bedrijf plaats, dan passen wij dit kosteloos voor je aan. Zo blijft jouw WordPress website up-to-date en een strakke uitstraling houden. Het grootste voordeel is dat jij je niet hoeft te verdiepen in de techniek en software.

Pixelsz is er voor ondernemers. Wij ontzorgen met alles wat met je website te maken heeft, zodat jij kan doen waar je goed in bent!

Ik wil website beheer

website beheer groningen