Naast een auto, moestuin of bijvoorbeeld CV-ketel heeft ook een WordPress website onderhoudcontract nodig. De meeste kennis hiervoor zit dan respectievelijk bij de garage, een tuinman of installateur. Ook voor je WordPress onderhoudscontract is het verstandig om dit uit te besteden als je hier geen tijd of de kennis voor hebt.

WordPress onderhoudscontract afnemen

Een compleet WordPress onderhoudscontract waarin jouw website beheer is geregeld. Waarbij je zelf geen omkijken meer hebt naar jouw site. Wij ontzorgen jou volledig als het op updates en dagelijks back-ups aankomt. Daarnaast staat er altijd iemand voor je klaar om te helpen en ondersteunen bij je content of mail instellingen. Klanten optimaal bedienen. Daar staat Pixelsz voor!

Veel bedrijven vergeten dat hun WordPress website onderhoud nodig heeft. Je wilt dat je site up-to-date is, goed beveiligd en gevonden wordt in zoekmachines. Maar is de kennis, kunde en tijd aanwezig om dit intern op te pakken? Zo niet, dan is het verstandig om een WordPress onderhoudscontract af te nemen bij een webdesigner die hier verstand van heeft.

Offerte aanvragen WordPress onderhoudscontract

wordpress onderhoudscontract

Werkzaamheden binnen WordPress onderhoudscontract

Wij bieden een WordPress onderhoudscontract aan waarin wij meerdere werkzaamheden bij jou uit handen nemen. Of het nu gaat om de technische kant of ondersteuning bij het plaatsen of aanpassen van content. Daarnaast bieden wij hulp bij het instellen van de mail of bijvoorbeeld je telefoon en geven we uitleg over het vullen van je webshop. Hiervoor komen wij langs of maken gebruik van Teamviewer, maar altijd op een persoonlijke manier.

Een website onderhoudscontract kost €25,- per maand. Hiermee geef jij jezelf als ondernemer meer vrijheid om te doen waar jij goed in bent terwijl jouw site onderhouden wordt door een webdesigner die er verstand van heeft.

Meer dan webhosting

Zonder webhosting geen website. Om onze klanten optimaal te bedienen beschikken wij over een snelle en beveiligde SSD-servers. Hierop worden al onze websites gehost. Daarnaast krijgen al onze websites standaard een SSL certificaat. Ook wel bekend als het slotje voor de url in je browser met een https beveiliging.

Websites en servers worden, naast dat ze snel en veilig werken, beter gevonden in Google als ze goed onderhouden worden. De websites die wij in beheer hebben zijn altijd voorzien van de laatste updates en beveiligingen. Google herkent dit en zal de website hoger waarderen. Hierdoor bereikt jouw website uiteindelijk een hogere ranking in de zoekresultaten.

Ons WordPress onderhoudscontract bevat o.a.:

 • Snelle cloud server, je website wordt snel geladen
 • Veel capaciteit in opslag, geheugen en dataverkeer
 • Standaard SSL beveiliging (https)
 • Google analytics intergratie
 • 24/7 support en ondersteuning
 • Hulp bij aanpassingen aan content
 • 99,99% server uptime
 • Dagelijkse backup van je website
 • Beveiliging tegen hackpogingen
 • Updates van WordPress en plugins
 • Mailadressen (IMAP, POP en webmail)
 • Tot drie .nl domeinen gratis registreren
 • Hulp bij mail instellingen

WordPress website onderhoudscontract met ondersteuning

Naast het hosten en onderhouden van websites ondersteunen wij bij het plaatsen of aanpassen van content. Denk hierbij aan nieuwsitems of blogs, maar ook aan het wijzigen van afbeeldingen, teksten of een menuknop. Ga je verhuizen of vinden er andere wijzigingen binnen het bedrijf plaats, dan passen wij dit kosteloos voor je aan. Zo blijft jouw WordPress website up-to-date, een strakke uitstraling houden en netjes ingericht voor zoekmachines (SEO). Het grootste voordeel is dat jij je niet hoeft te verdiepen in de techniek en software.

Pixelsz is er voor ondernemers. Wij ontzorgen met alles wat met je website te maken heeft, zodat jij kan doen waar je goed in bent!

Ik wil een onderhoudscontract

website wordpress onderhoudscontract