Website laten maken in Dokkum?

Ben jij klaar voor veel meer aanvragen?

De hoge waardering van onze klanten in Dokkum maakt ons erg trots op wat we doen!

Website laten maken Dokkum

Een complete professionele website laten maken Dokkum
met een mooi en functioneel webdesign? Wij maken van je website bezoekers, klanten!

SEO Teksten Dokkum

Wij maken websites in  Dokkum.
Altijd met een hele sterke SEO basis. Hierdoor heb je direct een voorsprong in Google en Bing ten opzichte van je concurrenten.

Hosting, Beheer & Onderhoud Dokkum

Ontzorgen doen we door de webhosting Dokkum en het website onderhoud Dokkum van jouw websites volledig op ons te nemen. Updates, back-ups en ook de beveiliging verzorgen wij.

Website laten maken Dokkum

Wil jij een website laten maken Dokkum met een sterke SEO basis? Een website die echt werkt en zorgt voor meer aanvragen en een hogere omzet. Het begint allemaal bij Pixelsz. Al meer dan 10 jaar bouwt Pixelsz goed werkende effectieve websites voor opdrachtgevers in allerlei vakgebieden en disciplines. De websites die we maken zijn erg effectief en leveren meer werk en betere opdrachten op.

Is jouw bedrijf klaar voor meer aanvragen in Dokkum?

De websites die we hebben gemaakt voor onze Friese klanten doen het supergoed!. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden, omdat ze veel meer aanvragen of telefoontjes krijgen. Ze merken ook dat de vragen heel specifiek zijn. Dit komt doordat de meeste vragen al op de website terug te vinden zijn. Dit scheelt een hoop extra tijd en werk. Offerteformulieren vangen ook al veel vragen vooraf op.

Hoe gaan wij te werk in Dokkum?

Wij vragen je het hemd van het lijf!

Door Pixelsz een website laten maken in Dokkum? Wij werken grondig en daarom vragen wij je misschien wel de hemd van het lijf. Wie ben je? Wat ben je aan het doen? Wat maakt jouw bedrijf uniek en wat wil je bereiken? Het succes van de website die je maakt hangt grotendeels af van je doelgroep. Wij adviseren je en nemen samen met jou een beslissing. Ook onderzoeken we hoe uw doelgroep de website bezoekt. Door dit vooraf goed te signaleren, weten we hoe we hun aandacht kunnen trekken en vasthouden.

Wie ben je, wat doe je en wat maakt jouw bedrijf speciaal? Als wij het weten kunnen we het ook vertellen via je website!

Website laten Maken Dokkum t-shirt

zoekwoorden woordzoeker

We doen uitgebreid zoekwoorden onderzoek in Dokkum

We gaan de zoekwoorden bepalen waarop wij de website maken en inrichten in Dokkum. Het gebruik van de juiste zoekwoorden is van groot belang voor jouw vindbaarheid en het aantal aanvragen. Daarom raden we altijd aan om vooraf zoekwoordenonderzoek te doen. Hierdoor weten we op welke woorden gezocht wordt en welke woorden een goede vindbaarheid hebben. We zijn erg goed en gepassioneerd in het vindbaar maken van jouw website in Google. De site is volledig gebouwd op goede SEO technieken. Hierdoor heeft je website gelijk een goede start in Google.

Google levert de klanten af op je website. Het belangrijkste is dat je door Google dan ook goed wordt gevonden!

We zijn sterren in content creatie!

Tekst en foto’s zijn de belangrijkste onderdelen als je een website laat maken en wilt dat deze vindbaar is. Het schrijven van teksten voor het web is wel een vak apart. Hoe zorg je ervoor dat je bezoeker zijn of haar aandacht behoudt. Hoe moet je de gevonden zoekwoorden op een goede en logische manier verwerken. Allemaal zaken wat we supergoed weten en waar wij ons door hebben laten inspireren. Wij zullen altijd de door jou aangeleverde teksten beoordelen en onze kennis en ervaring erop loslaten om deze geschikt, leesbaar en vindbaar te maken op het web.

Webteksten moeten niet alleen je bezoekers overtuigen, ze moeten ook zoekmachines overtuigen.

sterren (in content creatie)

schildersezel met ontwerp website

Wij maken mooie ontwerpen

Dokkum Webdesign is erg belangrijk als je een website laat maken in Dokkum. Spreekt het je doelgroep aan, kunnen mensen snel vinden wat ze zoeken en wordt alle informatie duidelijk weergegeven en geplaatst? Wij maken websites die zijn gebouwd, geschikt voor toegankelijkheid, zodat niemand wordt buitengesloten en de site voor iedereen gemakkelijk te lezen en te begrijpen is.

Het gebruiksgemak en het snel kunnen vinden waarnaar wordt gezocht, bepaald of een bezoeker blijft of snel weer weg is.

Wij zorgen goed voor de door ons gemaakte websites in Dokkum

Onze dienstverlening stopt niet als de website klaar is. Omdat we de site ook beheren en onderhouden na de bouw en krijgt onze aandacht. Wij zorgen ervoor dat alles up-to-date is en blijft! ook wordt hij supergoed beschermd tegen aanvallen en spam-injecties. Als je bij ons ook een SEO pakket afneemt, werken wij ook verder aan jouw Google positie. Afhankelijk van het abonnement besteden wij een uur of meer per maand aan content, linkbuilding, extra landingspagina’s en meer.

Je website in Dokkum is 24/7 online en voor je aan het werk. Daarom stopt onze dienstverlening ook niet om 17:00 uur

Website onderhoud, beveiliging en updates

Website Laten Maken Dokkum

Wil je door ons een website laten maken Dokkum?

Contact

Waarom is een goede website laten maken in Dokkum zo belangrijk voor je bedrijf?

Een website is het belangrijkste marketinginstrument voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of het type producten of diensten die je aanbiedt. Een website geeft je de mogelijkheid om jouw bedrijf en producten of diensten op een laagdrempelige manier aan een groot publiek te presenteren. Hiermee bereik je jouw doelgroep, lokaal, nationaal of zelfs internationaal.

24/7 online en aan het werk

De website is 24/7 online beschikbaar, wat betekent dat potentiële klanten jouw website op elk moment kunnen bezoeken om meer te weten te komen over wat je bedrijf doet en wat je te bieden hebt. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf altijd bereikbaar is.

Een professionele website laten maken Dokkum helpt sterk bij het verbeteren van je zoekmachine positie.

Door zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe te passen, kun je ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt door zoekmachines zoals Google en Bing. Hierdoor zullen potentiële klanten je sneller vinden wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten die je aanbiedt.

Waarom kiezen om door ons een een website te laten maken in Dokkum?

Er zijn veel voordelen aan het kiezen voor een website laten maken in Dokkum. Allereerst ben je verzekerd van een lokale aanpak, waarbij je website op maat gemaakt wordt om aan de specifieke wensen en eisen van jouw bedrijf en doelgroep te voldoen.

De lokale websitebouwer Pixelsz heeft veel kennis van de plaatselijke markt en weet wat er speelt in de regio. Dit maakt het makkelijker om een website te laten maken die specifiek gericht is op jouw doelgroep. Wij maken websites in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden enz

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Dokkum

Wat kost een website laten maken in Dokkum?

Wij bouwen al mooie en professionele websites vanaf €1395.00

Schrijven jullie ook webteksten voor op de website?

Ja dat kan, Wij hebben tekstschrijvers die mooie en begrijpelijke teksten schrijven voor je website.

Mijn site is niet door jullie gebouwd. Kunnen jullie hem wel optimaliseren voor Google?

Ja dat kan. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van WordPress websites. Hierbij hechten wij veel waarde aan de kwaliteiten van onze server. De combinatie van onze kennis en de kwaliteit van onze server werkt goed in zoekmachines. Voor optimaal resultaat is het daarom wel raadzaam de site ook bij ons te hosten.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Wat kost hosting en onderhoud bij jullie?

Wij rekenen een vast tarief van €360,- per jaar voor ons hosting- en onderhoudspakket.

Binnen dit pakket zorgen wij dat je website altijd online is, hack- en spamvrij is en altijd voorzien is van de nieuwste updates. We blijven meekijken en verbeteren. Wij ondersteunen via alle mogelijke kanalen. Zo kun je ons bellen, mailen, Whatappen of persoonlijk langskomen bij ons op kantoor. Is dat niet mogelijk dan komen we zelfs bij jouw langs. Heb je kleine tekstuele of grafische wijzigingen dan voeren wij die uit. Wij houden van de persoonlijke benadering. Open en toegankelijk is wat we willen zijn en ook nastreven met onze dienstverlening.

Hoe snel is mijn website klaar en online?

Wij hebben verschillende pakketten. Basis website is het snelste klaar. Deze zijn vanaf moment van akkoord tot de dag dat ie online staat binnen vier week gerealiseerd (afhankelijk van de aangeleverde teksten en foto’s). De andere websites kosten meer tijd en zullen langer de tijd nodig hebben om opgeleverd te worden.

Bekijk onze pakketten

Maken jullie ook webshops in WordPress?

Jazeker… Wij hebben al diverse webshops gemaakt en hosten deze ook. Wij integreren de iDeal betalingen en leveren de webshops volledig werkend op. Het enige wat je zelf nog moet doen is hem vullen met jouw producten.

Bekijk onze webpakketten