Naast een auto, moestuin of bijvoorbeeld CV-ketel heeft ook een website onderhoud nodig. De meeste kennis hiervoor zit dan respectievelijk bij de garage, een tuinman of installateur. Ook voor je website onderhoud is het verstandig om het website beheer van jouw WordPress site uit te besteden, helemaal als je hier geen tijd of niet de kennis voor hebt.

Website onderhoud uitbesteden!

Een compleet onderhoudscontract waarin je website onderhoud is geregeld, waarbij je zelf geen omkijken meer hebt naar jouw site. Wij ontzorgen je volledig als het op updates en dagelijks back-ups aankomt. Daarnaast staat er altijd iemand voor je klaar om te helpen en ondersteunen bij het plaatsen van content of instellen van de mail op al je apparaten. Klanten optimaal bedienen. Daar staat Pixelsz voor!

Veel bedrijven vergeten dat hun website onderhoud nodig heeft. Je wilt dat je website up-to-date is, goed beveiligd is en goed gevonden wordt in zoekmachines. Maar is de kennis, kunde en tijd aanwezig om dit intern op te pakken? Zo niet, dan is het verstandig om je website onderhoud uit te besteden.

SEO Groningen zoekmachine optimalisatie voor Google

Website onderhoud

Wij bieden een onderhoudscontract voor slechts €360,00 euro per jaar aan waarin we meerdere werkzaamheden bij jou uit handen nemen. Of het nu gaat om de technische kant of ondersteuning bij het plaatsen of aanpassen van content. Daarnaast bieden wij hulp bij het instellen van de mail op bijvoorbeeld je telefoon en geven we uitleg over het vullen van je webshop. Hiervoor komen wij langs of maken gebruik van Teamviewer, maar altijd op een persoonlijke manier.

Website onderhoud uitbesteden aan Pixelsz kost €30,00 per maand. Hiermee geef jij jezelf als ondernemer meer vrijheid om te doen waar jij goed in bent terwijl jouw website onderhouden wordt door een webdesigner die er verstand van heeft.

Meer dan hosting

Zonder webhosting geen website. Om onze klanten optimaal te bedienen beschikken wij over een snelle en beveiligde SSD-servers. Hierop worden al onze websites gehost. Daarnaast krijgen al onze websites standaard een SSL certificaat. Ook wel bekend als het slotje voor de url in je browser met een https beveiliging.

Websites en servers worden, naast dat ze snel en veilig werken, beter gevonden in Google als ze goed onderhouden worden. De websites die wij in beheer hebben zijn altijd voorzien van de laatste updates en beveiligingen. Ook worden ze gehost op snelle servers. Google herkent dit en zal de website hoger waarderen. Hierdoor bereikt jouw website uiteindelijk een hogere ranking in de zoekresultaten.

Onder website onderhoud verstaan wij:

 • Snelle cloud servers, je website wordt snel geladen
 • Veel capaciteit in opslag, geheugen en dataverkeer
 • Standaard SSL beveiliging (https)
 • Google analytics intergratie
 • 24/7 support en ondersteuning
 • Hulp bij aanpassingen aan content
 • 99,99% server uptime
 • Dagelijkse backup van je website
 • Beveiliging tegen hackpogingen
 • Updates van WordPress en plugins
 • Mailadressen (IMAP, POP en webmail)
 • Tot .nl domeinen gratis registreren
 • Hulp bij mail instellingen

WordPress Website onderhoud met ondersteuning

Naast het hosten en onderhouden van WordPress websites ondersteunen wij bij het plaatsen of aanpassen van content. Denk hierbij aan nieuwsitems of blogs, maar ook aan het wijzigen van afbeeldingen, teksten of een menuknop. Ga je verhuizen of vinden er andere wijzigingen binnen het bedrijf plaats. Dan passen wij dit kosteloos voor je aan op de website. Zo blijft jouw WordPress website up-to-date en een strakke uitstraling houden. Het grootste voordeel is dat jij je niet hoeft te verdiepen in de techniek en software.

Pixelsz is er voor ondernemers. Wij ontzorgen met alles wat met je website te maken heeft, zodat jij kan doen waar je goed in bent!

Website onderhoud uitbesteden