Wie bezoekt mijn website?

Zie welke bedrijven jouw website bezoeken met Leadinfo!

Wie bezoekt mijn website?

Het genereren van B2B leads is van essentieel belang voor veel bedrijven. Een goede website draagt hier natuurlijk aan bij. Bezoekers kunnen hun gegevens achterlaten of een aanvraag doen, maar wat gebeurt er als zij dit niet doen en de website weer verlaten? In dat geval ben je een potentiële lead kwijt en weet je niet wie jouw website heeft bezocht. Maar wat als je wel zou kunnen zien welk bedrijf die webbezoeker vertegenwoordigt? In dat geval zou je direct contact kunnen opnemen om te vragen of je iets voor hen kunt betekenen.

Met de tool ‘Leadinfo’ krijg je precies inzicht in welke bedrijven jouw website bezoeken en wat zij daar doen. Hierdoor kun je als bedrijf gerichte acties ondernemen om meer leads te genereren. Leadinfo is een waardevolle tool voor bedrijven die hun websitebezoekers beter willen begrijpen en meer inzicht willen hebben in hun potentiële klanten. Wil jij weten welke bedrijven jouw website bezoeken? Vraag dan nu snel een proefperiode aan op Leadinfo.

Wie bezoekt mijn website? Bellen naar b2b lead

Probeer GRATIS 2 weken Leadinfo via Pixelsz

Begin nu met het genereren van leads door te zien welke bedrijven jouw website bezoeken!

Leadgenerator b2b

Leadinfo is een gebruiksvriendelijke tool waarmee je als bedrijf snel en eenvoudig inzicht krijgt in de bedrijven die jouw website bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld zien welke pagina’s zij hebben bezocht en hoelang zij op deze pagina’s zijn gebleven. Door deze informatie te gebruiken kun je gerichte marketingacties ondernemen om meer potentiële klanten binnen te halen. Het inzetten van Leadinfo is dan ook een slimme zet als je als bedrijf op zoek bent naar manieren om meer leads te genereren. Dit kan al vanaf €49,- per maand.

Probeer het gerust twee weken uit met een gratis en vrijblijvend proefabonnement. Wij zijn fan!

Partner badge Leadinfo

“Elke dag verlies je omzet, zonder het in de gaten te hebben.”

Proefperiode aanvragen leads genereren b2b

Vul onderstaande gegevens in zodat wij een account voor je kunnen aanmaken. Hier kan je 2 weken gratis gebruik van maken, zonder dat deze automatisch verlengt wordt.

 

Proefperiode Leadinfo aanvragen