Website laten maken in Groningen?

Je online zichtbaarheid begint hier!

De hoge waardering van onze klanten
maakt ons erg trots op wat we doen!

Website laten maken Groningen

Een complete professionele website laten maken in Groningen met een mooi en functioneel webdesign? Wij maken van je website bezoekers, klanten!

SEO Teksten

Wij bouwen websites altijd met een sterke SEO basis. Hierdoor is er direct een voorsprong in Google en Bing ten opzichte van je concurrenten.

Hosting & Onderhoud

Ontzorgen doen we door de webhosting en het onderhoud van jouw websites volledig op ons te nemen. Updates, back-ups en ook de beveiliging verzorgen wij.

Website laten maken Groningen

Wil jij een website laten maken in Groningen die een sterke een sterke SEO basis heeft? Een website die gaat werken en zorgt dat je meer aanvragen en een hogere omzet gaat halen. Dit alles begint bij Pixelsz Webdesign. Pixelsz is al meer dan 10 jaar actief als websitebouwer voor klanten in allerlei vakgebieden en disciplines. De websites die wij bouwen zijn super effectief en zorgen voor aantoonbaar meer werk en mooiere opdrachten.

Is jouw bedrijf klaar voor meer aanvragen?

De vele websites die we hebben gemaakt in Groningen doen het supergoed. Klanten van ons zijn erg tevreden omdat ze erg veel aanvragen krijgen of telefoontjes voor aanvragen van werk. Ze merken ook dat de vragen zeer gericht zijn, omdat de meeste vragen al op de website zijn terug te vinden. Dit scheelt ze veel extra werk. Het offerteformulier vangt ook al veel vragen af, zodat er niet telkens achter een aanvraag hoeft te worden aangebeld.

Waarom door Pixelsz een website laten maken in Groningen?

Wij vragen je het hemd van het lijf!

Door ons een website laten maken in Groningen? Wij gaan grondig te werk dus, vragen je het hemd van het lijf. Wie ben je? Wat doe je? Wat maakt je speciaal en wat wil je bereiken? Het succes van de website die je laat maken in Groningen is sterk afhankelijk van je doelgroep. Hierin gaan wij je adviseren en samen met jou knopen doorhakken. We gaan ook kijken hoe jouw doelgroep websites bezoekt. Doen ze dit op een pc of meer op de telefoon of tablet. Door dit vooraf goed te bepalen weten we hun aandacht te krijgen en te behouden.

Wie ben je, wat doe je en wat maakt jouw bedrijf speciaal? Als wij het weten kunnen we het ook vertellen via je website!

Website laten maken | Hemd van het lijf vragen

zoekwoorden woordzoeker

We doen uitgebreid zoekwoorden onderzoek

We gaan de zoekwoorden bepalen waarop we de website maken en inrichten. Het gebruik van de juiste zoekwoorden is van levensbelang voor je positie en het aantal aanvragen. Vooraf raden we daarom altijd een zoekwoorden onderzoek aan. Hierdoor weten we op welke woorden wordt gezocht en welke woorden kansen bieden om goed op gevonden te worden. In het positioneren van je website in Google zijn wij supergoed en bloedfanatiek. De website wordt volledig opgebouwd met een stevige SEO basis waardoor hij direct een goede start heeft om hoog in Google te belanden.

Google levert de klanten af op je website. Daarna is het aan je website om van bezoekers klanten te maken!

We zijn sterren in content creatie!

Teksten en foto’s zijn het allerbelangrijkste van je website. Webteksten schrijven is een vak apart. Hoe behoud je de aandacht. Hoe verwerk je de gevonden zoekwoorden op een goede logische manier. Allemaal zaken waar wij verstand van hebben en onze sporen in hebben verdiend. Teksten die je aanlevert zullen we dan ook altijd bekijken en hier onze kennis en ervaring op loslaten om ze geschikt, lees- en vindbaar te maken voor het web.

Webteksten moeten niet alleen je bezoekers overtuigen, ze moeten ook zoekmachines overtuigen.

sterren (in content creatie)

schildersezel met ontwerp website

Wij maken mooie ontwerpen

Het design van een website is erg belangrijk. Spreekt het je doelgroep aan, kan men snel vinden waar naar wordt gezocht en is alle informatie duidelijk weergegeven en geplaatst. De website die wij maken in Groningenwordt toegankelijk gebouwd, waardoor er niemand wordt buitengesloten en de website voor iedereen goed is te lezen en te begrijpen.

Het gebruiksgemak en het snel kunnen vinden waarnaar wordt gezocht, bepaald of een bezoeker blijft of snel weer weg is.

Wij zorgen goed voor de door ons gemaakte websites

Als de website klaar is dan stopt onze dienstverlening niet. Doordat we de website ook beheren behoudt hij onze aandacht en zorgen we dat alles tijdig wordt ge-update en dat ie supergoed beveiligd is tegen aanvallen en spam injecties. Als je ook een SEO pakket bij ons afneemt dan blijven we ook werken aan je Google positie. Hierbij besteden afhankelijk van het pakket één of meerdere uren in de maand aan content, linkbuilding, extra landingspagina’s en nog veel meer.

Je website is 24/7 online en voor je aan het werk. Daarom stopt onze dienstverlening ook niet om 17:00 uur

Website onderhoud, beveiliging en updates

Contact met ons opnemen? Dat kan, wij zitten er klaar voor!

Contact

Website laten maken

Nico Kranenburg en Thijs Wieringa zijn de eigenaren van Pixelsz Webdesign.

Waarom is een website laten maken in Groningen zo belangrijk voor je bedrijf?

Een website is het belangrijkste marketinginstrument voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of het soort product of dienst dat je aanbiedt. Een website biedt je de mogelijkheid om jouw bedrijf en producten of diensten op een laagdrempelige manier aan een groot publiek te presenteren. Hierdoor kun je jouw doelgroep bereiken, zowel lokaal als nationaal en zelfs internationaal.

Een website is ook 24/7 bereikbaar, wat betekent dat potentiële klanten altijd op je website terecht kunnen om meer te weten te komen over wat jouw bedrijf doet en wat je te bieden hebt. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd toegankelijk is, zonder dat je daar fysiek voor aanwezig hoeft te zijn.

Een professionele website laten maken Groningen kan ook helpen bij het verbeteren van je zoekmachineresultaten.

Door zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe te passen, kun je ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt door zoekmachines zoals Google en Bing. Hierdoor zullen potentiële klanten je sneller vinden wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten die je aanbiedt.

Waarom kiezen voor een website laten maken in Groningen?

Er zijn veel voordelen aan het kiezen voor een website laten maken in Groningen. Allereerst ben je verzekerd van een lokale aanpak, waarbij je website op maat gemaakt wordt om aan de specifieke wensen en eisen van jouw bedrijf en doelgroep te voldoen.

De lokale websitebouwer Pixelsz heeft veel kennis van de plaatselijke markt en weet wat er speelt in de regio. Dit maakt het makkelijker om een website te laten maken die specifiek gericht is op jouw doelgroep.

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Groningen

Wat kost het laten maken van een website in Groningen?

Wij bouwen al mooie en professionele websites vanaf €1395.00

Schrijven jullie ook webteksten voor op de website?

Ja dat kan, Wij hebben tekstschrijvers die mooie en begrijpelijke teksten schrijven voor je website

Mijn site is niet door jullie gebouwd. Kunnen jullie hem wel optimaliseren voor Google?

Ja dat kan. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van WordPress websites. Hierbij hechten wij veel waarde aan de kwaliteiten van onze server. De combinatie van onze kennis en de kwaliteit van onze server werkt goed in zoekmachines. Voor optimaal resultaat is het daarom wel raadzaam de site ook bij ons te hosten.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Wat kost hosting en onderhoud bij jullie?

Wij rekenen een vast tarief van €360,- per jaar voor ons hosting- en onderhoudspakket.

Binnen dit pakket zorgen wij dat je website altijd online is, hack- en spamvrij is en altijd voorzien is van de nieuwste updates. We blijven meekijken en verbeteren. Wij ondersteunen via alle mogelijke kanalen. Zo kun je ons bellen, mailen, Whatappen of persoonlijk langskomen bij ons op kantoor. Is dat niet mogelijk dan komen we zelfs bij jouw langs. Heb je kleine tekstuele of grafische wijzigingen dan voeren wij die uit. Wij houden van de persoonlijke benadering. Open en toegankelijk is wat we willen zijn en ook nastreven met onze dienstverlening.

Hoe snel is mijn website klaar en online?

Wij hebben verschillende pakketten. Een one page website of Basis website is het snelste klaar. Deze zijn vanaf moment van akkoord tot de dag dat ie online staat binnen vier week gerealiseerd (afhankelijk van de aangeleverde teksten en foto’s). De andere websites kosten meer tijd en zullen langer de tijd nodig hebben om opgeleverd te worden.

Bekijk onze pakketten

Maken jullie ook webshops in WordPress?

Jazeker… Wij hebben al diverse webshops gemaakt en hosten deze ook. Wij integreren de iDeal betalingen en leveren de webshops volledig werkend op. Het enige wat je zelf nog moet doen is hem vullen met jouw producten.

Bekijk onze webpakketten