Website laten maken in Groningen?

Je online zichtbaarheid begint hier!

De hoge waardering van onze klanten
maakt ons erg trots op wat we doen!

Website laten maken Groningen

Je kunt bij Pixelsz een website laten maken in Groningen met een sterke SEO basis. Deze basis zorgt ervoor dat je nieuwe website hoog in de zoekresultaten van Google komt. De websites die wij bouwen hosten wij ook. Hierdoor weten we precies wat we moeten optimaliseren, beveiligen en onderhouden. Pixelsz is al meer dan 10 jaar actief als websitebouwer voor klanten in allerlei vakgebieden en disciplines.

Wij weten waar we het over hebben

De vele websites die we hebben gemaakt doen het supergoed. Klanten van ons zijn erg tevreden omdat ze erg veel aanvragen krijgen of telefoontjes voor aanvragen van werk. Ze merken ook dat de vragen zeer gericht zijn, omdat de meeste vragen al via de website zijn beantwoordt. Dit scheelt ze veel extra werk. Het offerteformulier vangt ook al veel vragen af, zodat er niet telkens achter een aanvraag hoeft te worden aangebeld.

Hoe wij jouw website maken in 5 eenvoudige stappen:

Stap 1 – We vragen je de hemd van het lijf!

We gaan met elkaar in gesprek Wie ben je, wat doe je, wat maakt je speciaal en wat wil je bereiken? Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van je doelgroep. Hierin gaan wij je adviseren en samen met jou knoppen doorhakken. We gaan ook kijken hoe jouw doelgroep websites bezoekt. Doen ze dit op een pc of meer op de telefoon of tablet. Door dit vooraf goed te bepalen weten we hun aandacht te krijgen en te behouden.

Wie ben je, wat doe je en wat maakt jouw bedrijf speciaal? Als wij het weten kunnen we het ook vertellen via je website!

Website laten maken

zoekmachine optimalisatie SEO Groningen

Stap 2 – We gaan de zoekwoorden bepalen

We gaan de zoekwoorden bepalen waarop we de website maken en inrichten. Het gebruik van de juiste zoekwoorden is van levensbelang voor je aanvragen. Vooraf raden we daarom altijd een zoekwoorden onderzoek aan. Hierdoor weten we op welke woorden wordt gezocht en welke woorden kansen bieden om goed op gevonden te worden. In het positioneren van je website in Google zijn wij supergoed en bloedfanatiek. De website wordt volledig opgebouwd met een stevige SEO basis waardoor hij direct een goede start heeft om hoog in Google te belanden.

Google levert de klanten af op je website. Het belangrijkste is dat je door Google dan ook goed wordt gevonden!

Stap 3 – We controleren of creëren content

Teksten en foto’s zijn het allerbelangrijkste van je website. Webteksten schrijven is een vak apart. Hoe behoud je de aandacht. Hoe verwerk je zoekwoorden op een goede logische manier. Allemaal zaken waar wij verstand van hebben en onze sporen in hebben verdiend. Teksten die je aanlevert zullen we dan ook altijd bekijken en hier onze kennis en ervaring op loslaten om ze geschikt, lees- en vindbaar te maken voor het web.

Webteksten moeten niet alleen je bezoekers overtuigen, ze moeten ook zoekmachines overtuigen.

Website laten maken teksten schrijven

webdesign Groningen, WordPress website laten bouwen

Stap 4 – We gaan het ontwerp en webdesign maken

Het design van een website is erg belangrijk. Spreekt het je doelgroep aan, kan men snel vinden waar naar wordt gezocht en is alle informatie duidelijk weergegeven en geplaatst. De website die wij maken wordt toegankelijk gebouwd, waardoor er niemand wordt buitengesloten en de website voor iedereen goed is te lezen en te begrijpen.

Het gebruiksgemak en het snel kunnen vinden waarnaar wordt gezocht, bepaald of een bezoeker blijft of snel weer weg is.

Stap 5 – We nemen de website in beheer en onderhouden hem

Als de website klaar is dan stopt onze dienstverlening niet. Doordat we de website ook beheren behoudt hij onze aandacht en zorgen we dat alles tijdig wordt ge-update en dat ie supergoed beveiligd is tegen aanvallen en spam injecties. Als je ook een SEO pakket bij ons afneemt dan blijven we ook werken aan je Google positie. Hierbij besteden afhankelijk van het pakket één of meerdere uren in de maand aan content, linkbuilding, extra landingspagina’s en nog veel meer.

Je website is 24/7 online en voor je aan het werk. Daarom stopt onze dienstverlening ook niet om 17:00 uur

Website laten maken beheer en onderhoud

Contact met ons opnemen? Dat kan, wij zitten er klaar voor!

Contact

Website laten maken

Nico Kranenburg en Thijs Wieringa zijn de eigenaren van Pixelsz Webdesign.