Website laten maken?

Je online zichtbaarheid begint hier!

De hoge waardering van onze klanten
maakt ons erg trots op wat we doen!

Website laten maken

Pixelsz maakt op maat gemaakte websites met een stevige SEO basis die ervoor zorgen dat je behalve een mooie website, ook nog eens hoog in de zoekresultaten van Google beland. Naast het bouwen hosten we ook de websites die we bouwen. Hierdoor weten we precies wat we moeten optimaliseren, beveiligen en onderhouden. Pixelsz is al meer dan 10 jaar actief als websitebouwer voor klanten in diverse disciplines.

Hoe gaan we te werk?

We gaan met elkaar in gesprek Wie ben je, wat doe je, wat maakt je speciaal en wat wil je bereiken? Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van je doelgroep. Hierin gaan wij je adviseren en samen met jou knoppen doorhakken. We gaan ook kijken hoe jouw doelgroep websites bezoekt. Doen ze dit op een pc of meer op de telefoon of tablet. Door dit vooraf goed te bepalen weten we hun aandacht te krijgen en te behouden.

Wie ben je, wat doe je en wat maakt jouw bedrijf speciaal? Als wij het weten kunnen we het ook vertellen via je website!

Website laten maken

zoekmachine optimalisatie SEO Groningen

SEO en zoekwoorden

Gebruik van de juiste zoekwoorden is van levensbelang voor je aanvragen. Vooraf raden we daarom altijd een zoekwoordenonderzoek aan. Hierdoor weten we op welke woorden wordt gezocht en welke woorden kansen bieden om goed op gevonden te worden. In het positioneren van je website in Google zijn wij supergoed en bloed fanatiek. De website wordt volledig opgebouwd met een stevige SEO basis waardoor hij direct een goede start heeft om hoog in Google te belanden.

Google levert de klanten af op je website. Het belangrijkste is dat je door Google dan ook goed wordt gevonden!

Content creatie

Teksten en foto’s zijn het allerbelangrijkste van je website. Webteksten schrijven is een vak apart. Hoe behoudt je de lezers zijn of haar aandacht. Hoe verwerk je zoekwoorden op een goede manier. Allemaal zaken waar wij verstand van hebben en onze sporen in hebben verdient. Teksten die je aanlevert zullen we dan ook altijd bekijken en onze kennis en ervaring op loslaten om ze lees- en vindbaar te maken.

Webteksten moeten niet alleen je bezoekers overtuigen, ze moeten ook zoekmachines overtuigen.

Website laten maken teksten schrijven

webdesign Groningen, WordPress website laten bouwen

Ontwerp en webdesign

Het design van een website is erg belangrijk. Spreekt het je doelgroep aan, kan men snel vinden waar naar wordt gezocht en is alle informatie duidelijk geschreven. De webdesigns die wij maken zijn toegankelijk gebouwd waardoor er niemand wordt buitengesloten en de website voor iedereen goed is te lezen en te begrijpen.

Het gebruiksgemak en het snel kunnen vinden waarnaar wordt gezocht, bepaald of een bezoeker blijft of snel weer weg is.

Beheer en optimalisatie

Als de website klaar is dan stopt onze dienstverlening niet. Doordat we de website ook beheren behoud hij onze aandacht en zorgen we dat alles tijdig wordt ge-update en dat ie supergoed beveiligd is tegen aanvallen en spaminjecties. Als je ook een SEO pakket bij ons afneemt dan blijven we ook werken aan je Google positie. Hierbij besteden afhankelijk van het pakket 1 of meerdere uren in de maand aan content, linkbuilding, extra landingspagina’s en nog veel meer.

Je website is 24/7 online en voor je aan het werk. Daarom stopt onze dienstverlening ook niet om 17:00 uur

Website laten maken beheer en onderhoud

Direct contact opnemen, dat kan!

Contact