"Een vindbare website levert in Drenthe aanzienlijk meer klanten op!"

webdesign drenthe

Webdesign Drenthe gaat verder

Opzoek naar een webdesigner in Drenthe? Pixelsz online vormgeving maakt professionele WordPress websites met een stevige SEO basis voor het MKB, particulieren en verenigingen in Drenthe. Waarbij behalve dat er gekeken wordt naar de huisstijl ook oog is voor lees- en begrijpbare teksten en de juiste afbeeldingen. Wij maken online zichtbaar met vindbare websites. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen?

contact opnemen met webdesigners in Drenthe, webbouwer Drenthe, seo, zoekmachine optimalisatie, webdesign Drenthe

Webdesign Drenthe

Fris ogende en goed functionerende websites zijn het visitekaartje van je bedrijf.

Goede SEO basis

De WordPress websites die wij maken worden goed gevonden in zoekmachines dankzij de SEO-optimalisatie.

Hosting en onderhoud

We hosten de WordPress website op onze eigen SSD-server, onderhouden hem en zorgen dat hij altijd up-to-date is.

Social media

Traffic genereren naar je website kan op verschillende manieren. Social media is hier een belangrijk onderdeel in.

"SUCCESVOL ZIJN BETEKENT ALLEEN MAAR DOEN WAAR JE GOED IN BENT EN DE REST DOOR DE ANDEREN LATEN DOEN."

(Samuel Goldstein)

Webdesign Drenthe

Webdesign Drenthe

Opzoek naar een webdesigner in Drenthe die je kan helpen in het meedenken en bouwen van jouw website? Pixelsz online vormgeving heeft de kennis en ervaring die je verder kan helpen. Huisstyle, logo en sprekende foto’s en teksten zorgen voor rust en vertrouwen bij de bezoeker. Wij zorgen er samen met jou voor dat je website voldoet aan jouw eisen en voor je aan het werk gaat.

Meer weten over webdesign Drenthe of onze prijzen bekijken.

SEO Drenthe (zoekmachine optimalisatie)

Wij verbeteren de vindbaarheid van websites in zoekmachines. Dit doen we onder anderen met goede SEO teksten. Maar ook door te zorgen voor een heldere structuur, snelle server, interne verwijzingen, de juiste afbeeldingen en de perfecte kopteksten.

Dit alles kan alleen gedaan worden als je weet op welk zoekwoord je website ingericht moet worden. Daarom doen wij vooral een gedegen zoekwoordenonderzoek.

Meer weten over SEO en zoekmachine optimalisatie?

zoekmachineoptimalisatie SEO Drenthe

Onderhoud en hosting Drenthe

Website hosten en onderhouden Drenthe

Het hosten en onderhouden van websites nemen wij meer dan serieus. Binnen ons vaste pakket van €300,- per jaar vallen dan ook meerdere diensten.

Een compleet pakket waarin je website veilig en snel gehost wordt. Updates worden maandelijks uitgevoerd, dagelijks worden back-ups gemaakt en er staat altijd iemand voor je klaar om te helpen en ondersteunen met content.

Hosting afnemen bij Pixelsz is meer dan een dienst, wij ontzorgen compleet.

Lees meer over ons Hosting & onderhoudspakket?

Enthousiaste jonge onderneming die websites in perfecte kwaliteit kunnen afleveren. Ook de ondersteuning op de overige pakketten (Social Media, Google Analytics e.d.) wordt snel en op een vriendelijke wijze geboden.Kortom: een jong en zeer dynamisch bedrijf met veel potentie en kwaliteit
Johan Raatjes
Johan Raatjes
11:38 13 Jul 17
Wij zijn klant van Pixelsz en ervaren de samenwerking als bijzonder goed. Niet alleen mbt de vindbaarheid op Google, maar met name in de persoonlijke interactie. Altijd benaderbaar en geen klus is teveel. Een avondje brainstormen levert bijzondere resultaten op. Kanjers! ?
Xandra Top
Xandra Top
13:58 11 Jul 17
Pixelsz heeft mij geholpen met mijn website en Facebook. Ze luisteren naar de klant komen met ideeën en reageren snel. Kortom voor mijn volgende project kies ik weer voor Pixelsz. Ik ben erg tevreden.
Josephine Dijkman
Josephine Dijkman
19:05 12 Jul 17
Betrouwbare partner voor onze website van HFC'15. En mooie visitekaartje voor de club met gemiddeld 1200 bezoekers per week, wat het voor sponsoren ook weer aantrekkelijk maakt.
Henri van de Voort
Henri van de Voort
19:08 12 Jul 17
Pixelsz is klantvriendelijk /punctueel /meedenkend /creatief/ laagdrempelig goede vakkennis kortom hier spreekt een zeer tevreden klant ?
Floor Mosselaar
Floor Mosselaar
17:46 12 Jul 17
Ik ben vanuit een passie en hobby met honden, nu sinds 2 jaar mijn droombaan begonnen Hondenuitlaatservice "Happy Dog". En met groot succes !!!Mede dankzij de jongens van pixelsz. Met een super mooie website, waardoor ik super veel aanvragen krijg.En als er iets is , regelen ze het meteen. Bedankt jongens ??Groetjes Mariska Huisma
Marcel Huisma
Marcel Huisma
20:28 06 Feb 18
De mannen van Pixelsz online vormgeving leven zich helemaal in en begrijpen wat ik over wil brengen aan mijn cliënten. Ze komen met creatieve ideeën en praktische oplossingen en reageren snel en adequaat. En dat met veel humor en ontspanning. Een TOP bedrijf dat ik van harte aan beveel. Anneke de Koning, Regressietherapie Noord.
Anneke de Koning
Anneke de Koning
09:56 29 Jan 18
De ultieme combi van kennis, kunde, inzicht, out-of-the box èn humor; voor mij de perfecte mix en de enige manier om een website te (laten) creëren waar ik 200% tevreden over ben. Het werk van Pixelsz heeft mijn verwachtingen pertinent overtroffen!
Marguérite Dobbinga
Marguérite Dobbinga
16:03 27 Jan 18
Mijn website is helemaal geworden wat ik voor ogen had. En dat voor een prima prijs. Uitstekend werk van de mannen van Pixelsz!
Marc Breugem
Marc Breugem
13:43 02 Jan 18
Mannen met verstand van zaken en een hele snelle en persoonlijke service. Denken bovendien mee met het bedrijf en de passende onderdelen en gaan niet elementen aansmeren die niet of nauwelijks van toepassing zijn
Daphne Veldman
Daphne Veldman
17:17 15 Nov 17
Deze jongens hebben mij ontzettend goed geholpen!
Inge Weima
Inge Weima
09:23 22 Jun 18

Kwaliteit Uit Hoogkerk

webdesign

Tapijthal Hoogkerk

fotografie webdesign

Bert Kip Technische Dienstverlening

webdesign

Gumbeer

webdesign

Kracht & Vriendschap

cloud webdesign

Shape it shop

webdesign

Een Top Leven

huisstijl webdesign

vv Helpman

webdesign

HFC’15

huisstijl webdesign

Meer projecten bekijken? Check dan op ons portfolio

Portfolio

Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk dan ons portfolio

Portfolio

Meest gestelde vragen over onze dienstverlening in Drenthe.

Wij onderzoeken wat en hoe jouw klanten zoeken in Google. Hier krijgen we overzichten van direct van Google. Zo kunnen wij bepalen waar en hoe jouw website zichtbaar wordt als een klant in Google een zoekopdracht geeft. Op deze manier wordt je goed vindbaar en krijg je vaker een reactie via je website. Klik hier voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie
Wij hebben al diverse webshops gemaakt en hosten deze ook.  Wij integreren de iDeal betalingen en leveren de webshops volledig werkend op. Het enige wat je zelf nog moet doen is hem vullen met jouw producten.
Wij hebben verschillende website pakketten. De snelste is een website in een week. Deze is vanaf moment van akkoord tot de dag dat ie online staat in een week gerealiseerd. De kosten vallen ook erg mee. Wij hebben al een pakket vanaf €695,00 euro. Bekijk onze pakketten
Wij ontzorgen jou als ondernemer. Jij doet de dingen waar jij goed in bent, wij doen dat voor ons vakgebied. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn ook s'avonds en in het weekend prima bereikbaar. Incidenten lossen we direct op, aanpassingen plannen we direct in!
Ons kantoor zit in het centrum van Groningen, maar wij ondersteunen onze klanten via alle mogelijke kanalen. Dat kan telefonisch, via de mail en ook met Whatsapp. Klanten zijn ook welkom om langs te komen bij ons op kantoor en als het gemakkelijker is komen wij bij jou langs. Wij zijn erg trots op onze ontzorgende manier van dienstverlening! Wil je mailen of een berichtje sturen? Check onze contactpagina.
Liever direct bellen of een Whatsappbericht sturen? 06-44557282
Wij helpen je graag verder en of je nu een particulier bent, hobbyist of een vereniging. Wij hebben veel mooie projecten gedaan voor klanten uit de omgeving . Wij hebben samen met hun de website volledig gebouwd en opgeleverd en hosten deze op onze servers. Dit alles vanuit ons kantoor in de stad Groningen. Nieuwsgierig naar onze producten? Check ons portfolio.