Betaalbare website laten maken?

Meer online zichtbaarheid!

Offerte aanvragen betaalbare website Bekijk prijzen betaalbare website

Betaalbare website laten maken

Een betaalbare website laten maken, uiteindelijk willen we dat allemaal. Speciaal voor startende of kleinere ondernemers heeft Pixelsz een betaalbare website gebouwd. De Basis website. Basic, maar helemaal Pixelsz. Deze sites worden vanuit een vaste template opgebouwd in jouw huisstijl. Ze bevatten de elementen die wij belangrijk vinden voor de online zichtbaarheid van jouw onderneming.

Wie wij zijn? Pixelsz maakt websites voor bedrijven, particulieren en verenigingen. Behalve de vormgeving wordt er ook veel aandacht besteed aan de online vindbaarheid. Hiermee maken wij jouw bedrijf of onderneming online zichtbaar. Een goed vindbare website levert namelijk meer bezoekers en dus aanvragen op.

Lees meer over een betaalbare website

Betaalbare website laten maken

Je hebt al een betaalbare website vanaf €1395,00

Bekijk onze betaalbare Basis websites

Lees meer over betaalbare website Groningen

Betaalbare website laten maken Groningen

Een betaalbare website laten maken? Wij zorgen ervoor dat jij online vindbaar wordt. Dankzij onze SEO kennis wordt hij zo gebouwd dat hij standaard een hogere notering krijgt. Dit doen wij door de juiste zoekwoorden in de site te verwerken tijdens de bouw. Daarnaast voldoen ook de wetteksten aan de SEO-voorwaarden.
Verder zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke omgeving voor de bezoeker. We willen van elke bezoeker een klant maken! De eerste online indruk van jouw bedrijf begint bij de website!

Lees meer over een betaalbare website

Betaalbare Website hosting & onderhoud in Groningen

Wij onderscheiden ons van andere hostingpartijen. Geen uurtje factuurtje of 9 tot 5 mentaliteit. Met het maken van jouw betaalbare website gaan we een samenwerking aan. Hierdoor blijven wij betrokken bij de websites die we afleveren.
Binnen dit pakket zorgen wij dat de site goed beveiligd is, updates worden gemaakt en er altijd een recente back-up beschikbaar is. Wil je na het laten maken van een betaalbare website geen zorgen om het onderhoud? Dan ontzorgen wij jou graag.

Lees meer over betaalbare website hosting in Groningen

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Tijdens het bouwen van een betaalbare website houden wij rekening met de SEO. Hierdoor verbeteren wij de vindbaarheid van jouw site. Dit doen we onder andere met de juiste zoekwoorden. Deze worden aan de hand van een zoekwoorden onderzoek bepaald. Daarnaast zorgen wij ook voor een heldere structuur, snelle server, beveiliging, de juiste afbeeldingen en perfecte kopteksten.
Allemaal belangrijke factoren die de vindbaarheid van jouw site verbeteren.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

“Succesvol zijn betekent alleen maar doen waar je goed in bent en de rest door anderen laten doen.”

(Samuel Goldstein)

Portfolio betaalbare websites

Stukadoor Groningen

Stukadoor Reinders

Stukadoor Reinders heeft een nieuwe website laten bouwen voor zijn stukadoorsbedrijf, inclusief webhosting. Hierbij heeft hij meer online zichtbaarheid in Groningen dankzij SEO optimalisatie.

Bekijk project
webdesign B&B boot Garnwerd

Bed and breakfast boot SIES

Als webdesigners mochten wij aan de slag voor Bed and Breakfast boot SIES. Een Basis+ website met een koppel in het reserveringssysteem heeft geresulteerd in een mooie Wordpress website.

Bekijk project
webdesign bouw en onderhoudsbedrijf Hovinga betaalbare website

P.Hovinga Bouw & onderhoud

Sinds 1998 is Peter Hovinga als zelfstandig ondernemer werkzaam in en om Groningen. Bouw en onderhoud P.Hovinga geeft ieder nieuw project een nieuwe uitdaging waarin we elke keer al onze energie steken om tot een perfect en creatief resultaat te komen. Om tot dit resultaat te komen, koppelen we een flinke dosis vakkennis aan goed…

Bekijk project
webdesign Groningen van der velde vision betaalbare website

Vanderveldevision

Voor vanderveldevision uit Groningen mochten wij in Wordpress een basis webdesign bouwen. Daarnaast verzorgen wij de hosting en het onderhoud van de website!

Bekijk project
bokstraining webdesign MH-Reload

MH-Reload Personal Training

Voor MH-Relaod bokstraining hebben wij in Wordpress een basis+ webdesign gemaakt. Daarnaast verzorgen wij de hosting en het onderhoud van de website en zorgen voor meer online zichtbaarheid door zoekmachine optimalisatie (SEO).

Bekijk project

Portfolio betaalbare websites

Stukadoor Groningen

Stukadoor Reinders

Stukadoor Reinders heeft een nieuwe website laten bouwen voor zijn stukadoorsbedrijf, inclusief webhosting. Hierbij heeft hij meer online zichtbaarheid in Groningen dankzij SEO optimalisatie.

Bekijk project

Ik wil een betaalbare website

Betaalbare website aanvragen
Geïnteresseerd in

Veelgestelde vragen over een betaalbare website

Wat is het verschil tussen een Basis website en andere sites?

Het verschil tussen een Basis website en onze andere sites is dat de Basis website bestaat uit een vaste template. Andere sites worden speciaal naar wens gebouwd. Het voordeel van een vaste template is dat wij veel minder tijd nodig hebben voor het design. Hierdoor is de prijs een stuk lager.

Lees meer over Basis websites

Wat kost een betaalbare website bij jullie?

Wij hebben twee pakketten waaruit je kan kiezen voor een betaalbare website.

Een Basis website kost €695,-. Het enige wat jij hoeft te doen is foto’s/afbeeldingen en teksten aanleveren.

Een Basis+ website kost €995,-. Afhankelijk van je wensen hebben bouwen wij de template op in jouw huisstijl.

Bekijk pakketten

Wat kost hosting en onderhoud bij jullie?

Wij rekenen een vast tarief van €330,- per jaar voor ons hosting- en onderhoudspakket.

Binnen dit pakket zorgen wij dat je website altijd online is, hack- en spamvrij is en altijd voorzien is van de nieuwste updates. We blijven meekijken en verbeteren. Wij ondersteunen via alle mogelijke kanalen. Zo kun je ons bellen, mailen, Whatappen of persoonlijk langskomen bij ons op kantoor. Is dat niet mogelijk dan komen we zelfs bij jouw langs. Heb je kleine tekstuele of grafische wijzigingen dan voeren wij die uit. Wij houden van de persoonlijke benadering. Open en toegankelijk is wat we willen zijn en ook nastreven met onze dienstverlening.

Hoe snel is mijn website klaar en online?

De Basis websites kunnen na het moment van akkoord in een week online staan. Dit is wel afhankelijk van de aangeleverde teksten en foto’s.

Bekijk Basis websites