checklist waar moet goede website aan voldoen

Checklist waar moet een goede website aan voldoen

Waar moet een goede website aan voldoen? Wil je een goede website laten bouwen of wil je zelf een super website maken, dan komt er een heleboel op je af. Wij horen dan ook regelmatig van klanten; “Ik wist niet dat er zoveel bij kwam kijken!”. Check snel aan welke punten wij veel waarde hechten bij de bouw van een site.

Mollie account aanmaken IDEAL betalingen webshop

Mollie account aanmaken voor online betalingen

Een Mollie account aanmaken? Ja prima, maar wat is Mollie eigenlijk? Mollie is een Nederlandse betalingsprovider die betalingen voor onder andere webshops verwerkt. Ze zijn een soort van tussenpersoon die ervoor zorgt dat jouw geld veilig van je bank naar de betalende partij, bijvoorbeeld een webshop gaat.

instagram landingspagina meerdere linkjes in bio profiel

Instagram landingspagina maken

Iedereen die Instagram met regelmaat gebruikt herkent dit probleem. Je kan maar één link in je bio zetten en linkjes in een post niet werken. Wil je volgers dus naar verschillende url’s verwijzen, dan heb je een probleem. Hoe je dit kan oplossen leggen we hier uit. Een Instagram landingspagina.

chatfunctie wordpress website

Een chatfunctie op je website

In contact komen met (potentiële) nieuwe klanten. Dat willen we allemaal! Elke website die wij bouwen heeft daarom een contactformulier of een pagina waar contactgegevens op staan. Een extra mogelijkheid, die ook nog eens een stuk laagdrempeliger is, is een chatfunctie op je website.

conversie verhogen en berekenen

Verhoog de conversie van je site

Wat is conversie en hoe kan je het verhogen binnen je webdesign? Conversie is het moment waarop een websitebezoeker overgaat tot een actie die jij als doel hebt opgesteld. Met deze korte tips kan jij met je eigen site aan de slag!

websitebouwer groningen over google reviews

Reviews op je website weergeven

Het verzamelen van reviews is niet alleen goed voor het vergroten van het vertrouwen in jouw bedrijf. Ook Google is blij met een dynamische pagina waarop regelmatig een nieuwe sterrenrating wordt geplaatst. Hoe je reviews van Google weergeeft op je WordPress website leggen we hier uit.

website verbeteren tips optimaliseren voor Google

Website verbeteren met deze 8 SEO tips!

Na de crisis wil elk bedrijf weer knallen! Met deze acht tips kan jij zelf je site optimaliseren voor Google en gebruikers. Wanneer heb jij bijvoorbeeld voor het laatst gekeken naar jouw bedrijfsvermelding op Google? En hoe ziet jouw site eruit op een telefoon of tablet?

Doel website webdesigner Groningen

Het doel van een nieuwe website opstellen

Het laten bouwen van een nieuwe website is voor ondernemers vaak een doel op zich. Maar wordt de lat dan wel hoog genoeg gelegd? Zou er niet veel dieper op het doel van de site moeten worden gefocust? Vaak kunnen klanten niet goed omschrijven wat het doel van hun site moet gaan worden. Voor hun…

webdesigner Groningen

Webdesigner inschakelen? Hier moet je op letten!

Oke, je bent toe aan een (nieuwe) website en hebt besloten een site te laten maken door een webdesigner/websitebouwer. Goeie keuze! Want in samenwerking met een webdesigner komt je in onze ogen tot betere resultaten. Maar hoe weet je nou welke webdesigner je moet hebben? Voordat je überhaubt in gesprek gaat met webdesigners moet je…

website mobiel vriendelijk webdesign

Mobile First! Mobielvriendelijke websites gaan voor

Google werkt geregeld haar algoritme bij. Dit is het systeem waarmee websites worden beoordeeld en uiteindelijk gerankt in de zoekresultaten. De meeste wijzigingen hebben geen of weinig invloed, je merkt dus vaak niet eens dat er een update is geweest. Nu heeft er echter een grote update plaatsgevonden genaamd ‘Mobile First’.   Wat is er…