Logo Klik In Zorg

Klik In Zorg is een bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van zorgprofessionals en zorginstellingen. Ze helpen ZZP’ers in de zorg bij het vinden van passende opdrachten en bieden tevens scholing aan om ervoor te zorgen dat zorgprofessionals altijd up-to-date blijven. Hun missie is om de juiste verbinding te maken tussen zorgverleners en zorginstellingen, waardoor de kwaliteit van de zorg wordt verbeterd.

Wij hebben voor Klik In Zorg de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld, waarbij gebruik is gemaakt van WordPress. Het doel van deze website is om een gebruiksvriendelijke en informatieve omgeving te bieden voor zowel zorgprofessionals als zorginstellingen. De website bevat functies zoals inschrijving voor ZZP’ers, toegang tot scholingsmogelijkheden, en een sectie met actuele vacatures. Deze informatie wordt uit het platform Actief Software gehaald. Hier beheert Klik In Zorg namelijk alle vacatures en aanmeldingen.

Daarnaast beheren en onderhouden wij de website om ervoor te zorgen dat deze altijd up-to-date en veilig is. Dit omvat regelmatige updates, back-ups, en beveiligingscontroles. Door onze diensten kan Klik In Zorg zich volledig richten op hun kernactiviteiten, terwijl wij ervoor zorgen dat de website optimaal functioneert.

“”

webdesign mockup klik in zorg

Onze werkzaamheden

Wil jij ook zo’n mooie website? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.