AKS Noord is het klusbedrijf van Walter de Ruijter. Zijn jarenlange ervaring met het verkopen van keukens heeft hem ertoe gebracht voor zichzelf te beginnen. Maar bij het adviseren over en het plaatsen van keukens is het niet gebleven. Zijn werkzaamheden zijn zeer uitgebreid en variëren van het verbouwen van een badkamer tot het verzorgen van het buiten schilderwerk van woningen.

De hoofdmoot van AKS Noord blijft echter keukens. Met name het adviseren, verkopen en plaatsen of renoveren is Walter zijn specialiteit. De nieuwe website moest hier dus ook in uitblinken.

Leuk aan de site van AKS Noord is dat Walter via Instagram foto’s post die op zijn homepage weergegeven worden. Zo is er regelmatig een update van afgerond werk te zien op de website.
Naast de bouw van de Business Website verzorgen wij ook de webhosting en het onderhoud van de site en hebben wij het logo ontworpen.

“Erg prettige samenwerking met deze heren. Denken mee, hebben een goed inbeeldingsvermogen van jouw wensen en weten dit goed te verwoorden in jouw website. Zeker een aanrader.”

Logo AKS Noord webdesign

AKS Noord | Pixelsz websign op maat

Onze werkzaamheden