Van Dekken Elektrotechniek bestaat al meerdere jaren, maar heeft nooit de behoefte en noodzaak van online zichtbaarheid ingezien. Gelukkig is daar verandering in gekomen en na een korte briefing konden we al snel los met de bouw van de website.

Van Dekken is bij ons geen onbekende. Eerder al ontwierpen we zijn logo zodat het op de shirts van HFC’15 kon prijken. Een belangrijke opdracht die we meegekregen hadden was: “Zorg dat mijn diensten duidelijk zichtbaar worden.” Met een duidelijk overzicht op de homepage, ingericht met herkenbare icoontjes, is dit meer dan gelukt. Daarnaast kan er doorgeklikt worden naar een uitgebreidere uitleg.
Verder hebben we een FAQ (frequently asked questions), ook wel veelgestelde vragen genoemd, toegevoegd aan de website. Dit omdat er rond elektrotechniek veel vraagstukken zijn die middels zoekmachines worden opgezocht. Zo verhogen we de ranking in bijvoorbeeld Google.

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. En toen we Gerke van Dekken vroegen wat hij er van vond antwoordde hij op zijn Gerkes: “Ik vind hem wel goed zo.”

“Ik vind hem wel goed zo.”

logo van dekken voor webdesign

van dekken elektrotechniek | Pixelsz webdesign op maat