De jonge ondernemer Robert Reitsema timmert goed aan de weg als De Tuinassistent. Beter gezegd, hij snoeit, beplant, graaft en bestraat goed aan de weg. Want deze tophovenier heeft in korte tijd een grote schare klanten aan zich weten te binden met zijn veelzijdigheid aan werkzaamheden.

Bij een goed lopend bedrijf hoort uiteraard ook een goed lopende website. Iets wat eigenlijk nog ontbrak aan de verder perfecte uitstraling van De Tuinassistent.

We konden al snel aan de slag met het vormgeven van de website. Ook de opbouw en indeling van alle pagina’s was snel bekend. Teksten werd een ander verhaal, daar hebben we samen voor gezeten, waarna wij ze vervolgens uitschreven.
Vlak voordat de website gelanceerd werd klaarde het weer op en konden we spontaan ook nog een mooie serie foto’s schieten.
Als klap op de vuurpijl kwam in de avond dat de website live ging al de eerste offerte-aanvraag binnen! Dat is nog eens een binnenkomer!

“Het bedrijf heeft een nog snellere groei doormaakt dankzij de nieuwe website. Er komen nu veel meer aanvragen binnen dan dat ik met de oude site kreeg.”

logo tuinassistent

Tuinassistent | Pixelsz webdesign op maat

Onze werkzaamheden