De website van HFC’15 uit Hoogkerk stond alweer twee jaar online. In die periode heeft de KNVB de online mogelijkheden enorm uitgebreid. Clubs kunnen op hun website per team de standen, uitslagen, wedstrijdgegevens en bijvoorbeeld alle verjaardagen weergeven. Allemaal vanuit Sportlink, het platform dat de KNVB gebruikt voor het verstrekken van informatie.

Ook zagen wij dat de site voor het grootste gedeelte wordt bezocht via mobiel apparaten. De oude website was daar alleen niet optimaal op ingericht. We besloten daarom als trotse websitesponsor een nieuwe te bouwen.

Het resultaat is een nieuw webdesign die zowel op mobiel als desktop perfect te bekijken is. Daarnaast heeft elk team zijn eigen pagina met alle nodige informatie, allemaal geautomatiseerd via Sportlink. De 10.000-12.000 maandelijkse bezoekers kunnen nu nog interactiever rondneuzen op de website.

De hosting en het onderhoud, maar ook een Cloud waarin de club samenwerkt worden door ons verzorgd.

“Betrouwbare partner voor onze website. En mooi visitekaartje voor de club met gemiddeld 1200 bezoekers per week, wat het voor sponsoren ook weer aantrekkelijk maakt.”

webdesign voetbalvereniging HFC15

hfc15 | Pixelsz webdesign op maat

Onze werkzaamheden