website voor schilder Barend Schilderwerken

In 1998 is Barend begonnen in het schildersvak door de schildersvakopleiding te volgen. Daarna heeft hij een aantal jaren ervaring opgedaan bij schildersbedrijven om zich het vak goed meester te maken. Uiteindelijk is Barend op 1 maart 2008 zijn eigen bedrijf gestart. In de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een gevestigde naam in en rondom Groningen op het gebied van schilderwerken, houtrotherstel, beglazing en behang plakken.

 

Website laten maken schildersbedrijf

Door de groei werd het ook tijd om een nieuwe website te laten maken voor het schildersbedrijf. De oude was inmiddels al een aantal jaren oud en had een goede lik verf nodig. De opdracht was om het er netjes en kwalitatief uit te laten zien. Net als het werk dat Barend verricht.

Op de nieuwe website staan de verschillende diensten uitgebreid vermeld. Is er een uitgebreid offerteformulier en kan er snel contact opgenomen worden via de verschillende call-to-action buttons.

“Thijs en Nico zijn 2 mensen die het gewoon goed voor elkaar willen hebben. Qua uitstraling van een website maar ook qua onderhoud en beheer van de website. En dat is precies wat wij zochten, dus dat was een goede match. De lijnen zijn erg kort en dat is erg makkelijk communiceren. Ook is het handig dat ze verstand hebben van het juist inrichten van mail op de computer in Microsoft 365 zodat ze kunnen helpen om mail en offerteaanvragen goed te verwerken. Mannen bedankt!”

website laten maken schildersbedrijf Barend Schilderwerken

Onze werkzaamheden

Wil jij ook zo’n website? Vraag dan helemaal gratis en vrijblijvend een offerte aan.