In 2019 besloot Christelijke Gymnastiekvereniging Kracht & Vriendschap, met zo’n 1000 leden, te fuseren met twee andere verenigingen tot Turnstad Groningen. Een grote klus waarbij ook een gezamenlijke nieuwe website bij hoort.

Na meerdere overlegsessies en brainstorms kwamen we tot een opzet waarbij binnen de vereniging elke discipline zijn eigen pagina met nieuws en agenda heeft. Op deze manier kan iedereen snel en overzichtelijk zien wat er binnen zijn of haar groep zich afspeelt.

Verder beschikt de site over een webshop met nieuwe en tweedehands producten. Worden foto’s vanaf Instagram geïntegreerd en zijn er meerdere online formulieren aangemaakt. Deze digitalisering haalt de organisatie veel werk uit handen en geeft meer overzicht. Daarnaast geeft het een professionele uitstraling en zal het de vereniging helpen zich verder te ontwikkelen.

Naast de hosting en het onderhoud maakt Turnstad Groningen ook gebruik van de cloud. Deze online opslagomgeving draait op onze eigen server en is daardoor goed beveiligd en beschikt over back-ups. De vereniging gaat de cloud gebruiken om documenten met elkaar te delen.

“Mannen met verstand van zaken en een hele snelle en persoonlijke service. Denken bovendien mee met het bedrijf en de passende onderdelen en gaan niet elementen aansmeren die niet of nauwelijks van toepassing zijn.”

logo turnstad Groningen

turnstadgroningen | Pixelsz webdesign op maat

Onze werkzaamheden