Hij had de url al vastgelegd, maar een website stond er nog niet op. Daarvoor kwam Mike Hindriks van MH-Reload ook bij ons. Mike is personal trainer en gespecialiseerd in kickboksen, individueel en in kleinere groepen. Hij heeft zijn eigen sportschool in de stad Groningen en traint mensen van jong tot oud. Hierbij is beter worden in boksen niet het uitgangspunt, maar wordt er vooral veel aandacht besteed aan het ontladen van het lichaam. Lekker even een uurtje met je gedachten ergens anders zijn.

Zijn huisstijl was in eerste instantie compleet zwart-wit. Toch hebben wij hem gevraagd een kleur uit te kiezen om in het webdesign te kunnen gebruiken. Knoppen, bepaalde kopteksten en accenten zijn daarom groen geworden. Met de mooie foto’s van Elsbeth Hoekstra een perfecte combi.

De wensen van Mike pasten mooi bij onze Basis website. Daarbij verzorgen wij ook de hosting en zijn SEO.

“Mijn website heeft de uitstraling die ik wilde. Ik ben heel blij met het eindresultaat. De mannen van Pixelsz zijn snel in de communicatie, denken erg goed mee en hebben uiteindelijk veel geduld gehad met de kritische blik van mij. Ik vond het een mooi proces! Bedankt mannen!”

logo MH-Reload

MH-reload | Pixelsz webdesign op maat