Henk Van Der Velde is nog maar kort bezig om onder de naam VanderveldeVision zijn expertise te verkopen. Met zijn jarenlange ervaring in het opzetten van camerabewaking werd het tijd om er professioneel zelf mee aan de slag te gaan. Een goede website mag hierin dan ook niet ontbreken.

Als snel was voor ons duidelijk dat Henk veel te vertellen heeft over zijn vak. Veel informatie, die ook verwerkt moet worden op de site. Samen hebben we de informatie gereduceerd tot de kern. Een goed moment ook voor Henk om uit te zoeken waar hij precies met zijn bedrijf heen wil en hoe hij zijn diensten wil aanbieden.

Uiteindelijk heeft Henk ervoor gekozen om een Basis Website te laten bouwen door ons. De vaste template voldeed meer dan genoeg aan zijn wensen. De teksten en foto’s heeft hij zelf aangeleverd en niet veel later konden we al live!
Ook de hosting en het onderhoud van de website mogen wij voor VanderveldeVision verzorgen. Zo heeft Henk geen omkijken meer naar zijn website en kan hij zich volledig storten op zijn bedrijf. Daarnaast neemt Henk een Microsoft 365 pakket bij ons af.

“Heren van pixelsz, Super bedankt voor de mooie website! Alles ziet er erg mooi uit en jullie ondersteuning is top!”

vandervelde vision camerabewaking Groningen webdesign

vanderveldevision | Pixelsz Webdesign Groningen