Behind Behavior logo

Nanda de Bruin timmert met Behind Behaviour hard aan de weg op het gebied van trainingen en de verkoop van de dor haarzelf ontworpen ‘Praatkaartjes’. Deze kaartjes zijn bedoeld om op beeldende wijze en in gemakkelijke taal uitleg en psycho-educatie te geven aan kinderen, jongeren en volwassenen. De eerste set kaartjes gaat over trauma en de overlevingsmechanismen die een rol spelen bij trauma. Ze worden momenteel vooral verkocht in Nederland en België aan professionals in de brede zorg- en onderwijswereld. Hier is de webshop dan ook volledig op ingericht.

Naast de verkoop van ‘Praatkaartjes’ geeft Nanda ook trainingen. Deze trainingen kunnen online geboekt en betaald worden dankzij de koppeling met Mollie. Ook is Nanda in te huren als ZZP-er. Als opgeleid orthopedagoog en gedragswetenschapper is ze in te huren voor zowel kortdurende als langdurige opdrachten.

Al met al nog best een uitgebreide website waar vooraf en tijdens de bouw meer werk in heeft gezeten dan Nanda had verwacht. Maar de korte lijntjes en overleggen hebben wel tot een geweldig resultaat geleid.

“Hele fijne samenwerking met als resultaat een professionele website die past bij mij als mens en mijn bedrijf. De mannen van Pixelsz denken mee én laten genoeg ruimte voor eigen inbreng en smaak. Een hele fijne combinatie met soepele communicatie binnen en buiten werktijden, topservice!”

webdesign behind behaviour website