Webshop Marskramer Harkstede

Marskramer Harkstede is een van de vele winkelketens die Nederland rijk is. De franchise locatie in Harkstede beschikte echter nog niet over een website of webshop. Zeker in een onzekere periode rond het coronavirus geen onnodige en overbodige luxe. In korte tijd is er daarom gestart met de bouw en heeft eigenaresse Helga Boerema hulptroepen ingeschakeld om de shop volledig te vullen.

Inmiddels staat er een volwaardige webshop waarbij producten uitgesplitst zijn in verschillende (sub)categorieën. Hierbij is het ook mogelijk om producten af te halen of te laten bezorgen. Een andere module die is ingebouwd is een afspraken kalender. Dit vanwege de coronamaatrdegelen waarbij klanten verplicht een bezoek uurtje in moeten plannen.

Naast de verkoop van diverse artikelen is Marskramer Harkstede ook een servicepunt van De Rijdende Schoenmaker en Stomerij Moderna. Ook is het mogelijk om er Staatsloten te kopen en pakketten namens PostNL te versturen.

“Heel blij met het ontwerp en de ingebouwde mogelijkheden. Vooral de persoonlijke hulp van de mannen maakt het erg prettig samenwerken.”

nieuw webdesign Marskramer Harkstede