webdesign frieda de vries

Frieda de Vries is psychologe en biedt professionele ondersteuning aan medewerkers die zich persoonlijk willen ontwikkelen. Zij verbindt mensen waardoor meer plezier en zelfvertrouwen in het werk kan ontstaan. Als coach werkt Frieda aan het vergroten van het zelfinzicht en het zelfvertrouwen van de client. En deze overeenkomst met ons vakgebied verbond ons om Frieda meer online zichtbaarheid te geven.

Frieda was met haar Coaching- en Loopbaanbegeleiding niet goed vindbaar. Daarnaast werd haar website niet goed weergegeven op mobiele apparaten. Een probleem dat veel oudere sites hebben en wat voor een achterstand zorgt als je online zichtbaar wil zijn.

Na een goed gesprek besloot Frieda voor een Basis website te gaan. Een fotoshoot was al gepland en dus konden we snel beginnen met de bouw. Na de nodige feedback en aanpassingen konden we uiteindelijk samen de lancering vieren met bubbels!

“Thijs en Nico hebben uitstekend meegedacht over de vormgeving van mijn website. Ze waren zeer behulpzaam en adequaat. En hadden eindeloos veel geduld! Nogmaals super bedankt en zeker aan te bevelen.”

Frieda de Vries | Pixelsz webdesign op maat