Hoogkerkonline is ontstaan vanuit de gedachte om een gezamenlijke activiteitenkalender te maken voor het dorp Hoogkerk. In gesprek met de Vereniging Wijkraad Hoogkerk, zij wilden graag een website met nieuws om verbinding in het dorp te creëren, kwamen we al snel tot een compromis. We maken één gezamelijke portal waar alle Hoogkerkers naar toe kunnen voor nieuws, activiteiten en informatie over verenigingen, organisaties en instanties.

We wisten vooraf dat Hoogkerkonline.nl een redelijk complexe website zou gaan worden. De website heeft veel pagina’s en er wordt met regelmaat nieuws geplaatst wat voor veel content en traffic zorgt. We hadden daarom al vroeg besloten eerst te onderzoeken wat Hoogkerk en haar inwoners nodig heeft. Een online enquête en verschillende interviews hebben uiteindelijk geleid tot een webstructuur van waaruit het ontwerp is opgetrokken.

Het nieuws dat op Hoogkerkonline te vinden is wordt niet alleen maar door de redactie geplaatst. Middels een RSS feed wordt aan ‘Hoogkerk gerelateerd nieuws’ van gerenommeerde organisaties en verenigingen overgenomen. Hierbij wordt ook de foto geplaatst en blijft de bron altijd zichtbaar.
Daarnaast wordt elk nieuwe nieuwsitem automatisch gedeeld op Facebook en Twitter. Hierdoor is de betrokkenheid binnen het dorp nog groter, kan er gereageerd worden en trekt de website veel bezoekers.

logo hoogkerkonline

Hoogkerkerkonline.nl | Pixelsz webdesign op maat

Onze werkzaamheden