Webdesign in WordPress

Vormgeven aan de voor- en achterkant van uw website

contact opnemen met webdesigners in Groningen, webbouwer Groningen Websites zijn er in verschillende soorten en maten. Pixelsz is gespecialiseerd in het bouwen van websites met het CMS (content management systeem) WordPress. Ook voor een webshop draaien wij onze hand niet om.

Webdesign gaat verder

Webdesign is een algemene term voor het uiterlijk van een website en erg belangrijk als het gaat om de uitstraling van je online zichtbaarheid. Maar webdesign gaat in onze ogen verder. Webdesign is een website logisch opbouwen, qua structuur, rekening houden met de bezoeker en goed in het achterhoofd houden welke informatie belangrijk is. Om te zorgen dat Google de site goed indexeert zijn er ook andere zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Webdesign is het totaalplaatje. Pixelsz heeft als doel om het totaalplaatje van uw website op de kaart te zetten en uw website op maat voor u te bouwen.

WAT KOST EEN WORDPRESS WEBSITE BIJ PIXELSZ?

BEKIJK ONZE PRIJZEN

Webdesign is ook mobiel ontwerpen

Onderzoek heeft uitgewezen dat we gemiddeld meer dan 200 keer per dag op onze mobiel kijken. Het mobiele gebruik is de afgelopen jaren dan ook enorm toegenomen. Websites worden ook steeds meer op de mobiel bezocht, of er wordt vanuit een zoekopdracht in Google doorgeklikt. Het is daarom ook heel belangrijk dat uw website op een mobiele telefoon goed wordt weergegeven. Google beloont websites die geschikt zijn voor mobiel gebruik. Daarom is naast het ontwerp van een website de vormgeving van de mobiele versie ook erg belangrijk. Pixelsz zorgt er voor dat elke website goed weergegeven wordt op desktop, tablet en telefoon (responsive design).

webdesign in groningen, webbouwer Groningen, mobiele website, wordpress website bouwen

Professionele aanpak

Iedereen kan tegenwoordig een website maken en online zetten. Maar als we het over webdesign hebben en dus over een website die voor u aan het werk gaat, dan komt er meer bij kijken. Pixelsz online vormgeving is de professionele partner die  naast uw bedrijf ook rekening houdt met uw klanten en/of doelgroep. Wat zoeken ze en waar bevinden ze zich op het internet. Samen zorgen wij er voor dat uw website meer omzet genereert!

Werkzaamheden Pixelsz ten aanzien van webdesign:

  • Webdesign aan de hand van huisstijl
  • Een website die mobiel geschikt is (responsive)
  • Goed leesbaar geschreven webteksten
  • Bijpassende foto’s en/of afbeeldingen
  • Een website met een krachtig SEO fundament

Volgende pagina >> Hosting & onderhoud