Website hosting en onderhoud

Snel en betrouwbaar met persoonlijke professionele ondersteuning

Een compleet website onderhoudspakket waarin je website veilig en snel gehost wordt, updates worden uitgevoerd, dagelijks back-ups worden gemaakt en er altijd iemand voor je klaar staat om te helpen en ondersteunen. Klanten optimaal bedienen. Daar staat Pixelsz voor.

Website onderhoud uitbesteden!

Het onderhoud aan je website vraagt veel aandacht. Je wilt dat je dat je website altijd up to date is en toch ga je liever zelf niet aan de slag met wijzigingen, updates of backups? Wij bieden een onderhoudsjaarcontract waarin we alle werk uit handen nemen. Of het nu gaat om de technische zaken of het plaatsen van artikelen of foto’s. Met ons all in contract heb je al vanaf €300,00 euro per jaar geen omkijken meer naar je website.

Hoger in Google door goed onderhoud.

Goed onderhouden websites worden naast dat ze snel en veilig werken, ook beter gevonden in Google. De websites die wij in beheer hebben zijn altijd voorzien van de laatste updates en beveiligingen en worden gehost op snelle servers. Hierdoor wordt de website snel geladen voor de bezoekers. Mail en andere instellingen stellen we in op al je apparaten. Dit doen we persoonlijk of op afstand.

Pixelsz hosting groningen, hosting en onderhoud

Website hosting Groningen

Zonder hosting geen website. Om onze klanten optimaal te bedienen beschikken wij zelf over een snelle en goed beveiligde SSD-servers. Hierop worden al onze websites gehost. Daarnaast krijgen al onze websites een SSL beveiliging. Ook wel bekend als het slotje voor de url in je browser.

Dankzij de snelheid, kwaliteit en veiligheid van onze server zal de positie van uw website ook hoger in ranking van zoekmachines staan.

Website onderhoud en ondersteuning

Naast het hosten van de website zorgen wij voor het onderhoud, de back-ups en updates. Je domeinnaam valt binnen het hostingpakket en er kan gebruik gemaakt worden van een cloudomgeving om documenten op te slaan en te delen met klanten of collega’s. Daarnaast ondersteunen wij bij het plaatsen van content. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsitems of blogs, maar ook aan het wijzigen van afbeeldingen en teksten. Zo blijft jouw WordPress website een strakke uitstraling houden.
 • Snelle cloud server, waardoor websites snel geladen worden
 • Veel capaciteit in opslag, geheugen en dataverkeer
 • Standaard SSL beveiliging (https)
 • Analysemiddelen (Google analytics)
 • 24/7 support en ondersteuning
 • 99,99% server uptime
 • Dagelijkse backup van je website
 • Beveiligd tegen hackpogingen
 • Updaten door versiebewaking van CMS en plugins
 • Onbeperkt aantal mailadressen (IMAP, POP en webmail)
 • Tot 5 .nl domeinen gratis registreren

Website beheer en onderhoud Pixelsz

Webdesign in WordPress << Vorige pagina