DE MANNEN VAN PIXELSZ

De webdesigners van Groningen

Pixelsz webdesign zijn “De webdesigners uit Groningen” Dit zijn Nico Kranenburg en Thijs Wieringa. Mannen die al jaren samenwerken en elkaar feilloos aanvullen. Samen denken ze graag mee over jouw website en hoe die kan worden gebouwd zodat die voor jouw bedrijf aan het werk gaat. Hun missie:

“Het online zicht- en vindbaar maken van ondernemers en bedrijven met een goede website.”

Beide hebben ze een passie voor online communicatie. Alle twee op hun eigen manier. Maar in de combinatie zijn ze een full service webdesign bureau dat alle online communicatie voor de klant uit handen kan nemen. En voor u die professionele website kan maken of uw online zichtbaarheid kan vergroten.
Maar de kennis en kunde van Pixelsz gaat verder. Door de ervaring met Google Analytics, Zoekmachine optimalisatie SEO en social media kan Pixelsz een bedrijf online zichtbaarheid geven en vindbaar maken op internet.

Kennis maken of vrijblijvend een kop koffie drinken? Neem gerust eens contact met ons op.

Pixelsz online vormgeving staat voor zichtbare en vindbare websites. Vandaag de dag is een website niet meer die digitale folder, maar de winkel die 24/7 geopend is. Klanten vergelijken bedrijven alvorens ze een keuze of beslissing maken over aankoop. De eerste indruk begint bij de website.

Nico en Thijs samen met Pim van der Feltz (directeur Google Nederland) op de foto tijdens de Digitale Werkplaats in Groningen

Onderscheidende dienstverlening

Als klant van Pixelsz, verdiepen wij ons in jouw bedrijf. Wat doe je en waar zitten je klanten. Wij monitoren hoeveel bezoekers er op je site komen en hoeveel berichten je krijgt. Als we zien dat het anders moet dan sturen daarin bij na overleg. Wij installeren de mail op je computer en telefoon als je hier zelf moeite mee hebt. Berichten, tekstuele aanpassingen of foto’s plaatsen van een nieuw project plaatsen wij zonder extra kosten gewoon op je website.

Pixelsz zet zich al jaren in om het MKB zichtbaar te maken op internet en op een natuurlijke manier hoger in Google te krijgen. Dit is ons voor vele klanten goed gelukt. Dit merken ze aan het aantal aanvragen en opdrachten die ze binnen krijgen. Met heldere teksten, goede foto’s, logische webdesign en een goede sitestructuur maken wij bedrijven zichtbaar. We vinden het niet alleen leuk om te doen, we zijn er ook behoorlijk goed in geworden.

"Mijn website staat op 1 in Google. Via de website krijg ik dagelijks mails met aanvragen voor werk. Ook de telefoon gaat regelmatig over en dit alles dankzij mijn website."

Hans Top,
Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon

“Pixelsz staat voor datgene wat zij uitstralen; professioneel in een ontspannen sfeer, snel en adequaat, behulpzaam. Voor een goede prijs een uitstekende ruggensteun!”

Dick Rozenveld,
Addiro administratieve dienstverlening

Trotse klanten