DE MANNEN VAN PIXELSZ

De webbouwers van Groningen

Pixelsz webdesign zijn “De webbouwers uit Groningen” Dit zijn Nico Kranenburg en Thijs Wieringa. Mannen die elkaar gevonden hebben bij de voetbalvereniging in Hoogkerk (Groningen), nadat ze daar in een samenwerking de online communicatie op poten hadden gezet. Hun missie:

“Het online zicht- en vindbaar maken van ondernemers en bedrijven met websites en social media.”

Beide hebben ze een passie voor online communicatie. Alle twee op hun eigen manier. Maar in de combinatie zijn ze een full service webdesign bureau dat alle online communicatie voor de klant uit handen kan nemen. En voor u die professionele website kan maken of uw online zichtbaarheid kan vergroten.
Maar de kennis en kunde van Pixelsz gaat verder. Door de ervaring met Google Analytics, Zoekmachine optimalisatie SEO en social media kan Pixelsz een bedrijf online zichtbaarheid geven en vindbaar maken op internet.

Kennis maken of vrijblijvend een kop koffie drinken? Neem gerust eens contact met ons op.

Pixelsz online vormgeving staat voor zichtbare en vindbare websites. Vandaag de dag is een website niet meer die digitale folder, maar de winkel die 24/7 geopend is. Klanten vergelijken bedrijven alvorens ze een keuze of beslissing maken over aankoop. De eerste beeldvorming begint bij de website.

Pixelsz zet zich al jaren in om het MKB zichtbaar te maken op internet en op een natuurlijke manier hoger in Google te krijgen. Dit is ons voor vele klanten goed gelukt. Dit merken ze aan het aantal aanvragen en opdrachten die ze binnen krijgen. Met heldere teksten, goede foto’s, logische webdesign en een goede sitestructuur maken wij bedrijven zichtbaar. We vinden het niet alleen leuk om te doen, we zijn er ook behoorlijk goed in geworden.

Nico en Thijs samen met Pim van der Feltz (directeur Google Nederland) op de foto tijdens de Digitale Werkplaats in Groningen

"Mijn website staat op 1 in Google. Via de website krijg ik dagelijks mails met aanvragen voor werk. Ook de telefoon gaat regelmatig over en dit alles dankzij mijn website."

Hans Top,
Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon

“Pixelsz staat voor datgene wat zij uitstralen; professioneel in een ontspannen sfeer, snel en adequaat, behulpzaam. Voor een goede prijs een uitstekende ruggensteun!”

Dick Rozenveld,
Addiro administratieve dienstverlening

Trotse klanten