Moerman Clinic Groningen

Moerman Clinic is een specialist op het gebied van Botox, fillers en huidverbetering. De kliniek maakt gebruik van verschillende technieken, zoals Botuline toxine, Hyaluronzuur fillers, Profhilo en Plasmage. Bij Moerman Clinic wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke zorg. Elk consult of elke behandeling wordt ruim ingepland, zodat er genoeg tijd is voor een grondige analyse van je gezicht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de golden ratio, een methode om de natuurlijke verhoudingen van je gezicht te respecteren. Dit zorgt ervoor dat de resultaten er natuurlijk uitzien en er geen onnatuurlijke veranderingen optreden.

Wij hadden de eer om de nieuwe website voor Moerman Clinic te bouwen. De WordPress-website moest duidelijk en overzichtelijk informatie geven over de verschillende behandelingen die Moerman Clinic aanbiedt. Een belangrijk doel was dat de website goed vindbaar is in Google, zodat bezoekers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken.

Daarnaast was het van belang dat de website voor en na foto’s op een duidelijke manier toont, zodat potentiële klanten de resultaten van de behandelingen goed kunnen zien. Elke behandeling, zoals botox, fillers en huidverbetering, kreeg een eigen uitgebreide pagina met alle nodige informatie. Hierdoor kunnen bezoekers snel en eenvoudig alles lezen over de mogelijkheden die Moerman Clinic te bieden heeft.

“”

Onze werkzaamheden

Wil jij ook zo’n mooie website? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.