Website laten maken Heerenveen

Vergroot de online zichtbaarheid van jouw bedrijf in en rondom Heerenveen!

De hoge waardering van onze klanten in Heerenveen
maakt ons erg trots op wat we doen!

Website laten maken in Heerenveen door professionals!

Pixelsz webdesign Heerenveen maakt websites voor bedrijven, particulieren en verenigingen. Behalve de vormgeving wordt er ook veel aandacht besteed aan goed leesbare teksten. Ook het toepassen van juiste afbeeldingen vinden wij erg belangrijk. Hiermee maken wij jouw bedrijf of onderneming online zichtbaar in en rondom Heerenveen. Een goed vindbare website levert meer bezoekers en dus aanvragen op.

Ben je op zoek naar een webdesigner in Heerenveen? Wellicht kunnen we iets voor jou betekenen.

Webdesign laten maken Heerenveen

Een professionele websites laten maken die ook functioneel is? Hiermee zorgen wij ervoor dat bezoekers klant worden. Op deze manier is de website voor jou aan het werk!

SEO in Heerenveen

Website laten maken met de perfecte SEO basis? Wij geven jou hiermee een voorsprong in Google. Laten we hier samen verder een vervolg aan geven voor een optimaal resultaat.

Hosting & onderhoud WordPress website Heerenveen

Het beheer en onderhoud van jouw websites nemen wij volledig op ons. Updates, back-ups maar ook de beveiliging verzorgen wij. Hierdoor heb jij meer tijd om te ondernemen.

Al vanaf €1395,00 professioneel en online zichtbaar in Heerenveen!

Bekijk de pakketten en de uitgebreide mogelijkheden

Website pakketten Heerenveen

Website laten maken Heerenveen

Op zoek naar een webdesignbureau om een website te laten maken in Heerenveen? Wij zijn de mannen van Pixelsz en zijn de websitebouwers die jou verder kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw website zich onderscheidt van de rest. En door onze SEO kennis wordt hij zo gebouwd dat hij standaard een hoge ranking verkrijgt. Dit doen we door de juiste zoekwoorden in de site te verwerken tijdens het bouwen van de website. Maar ook de teksten voldoen aan onze SEO eisen. Daarnaast zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke lay-out voor de bezoeker. We willen immers van elke bezoeker een klant maken! De eerste online indruk van jouw bedrijf begint bij de website! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer over webdesign Heerenveen

Portfolio website laten maken Heerenveen

Zoekmachine Optimalisatie Heerenveen

Tijdens het maken van websites houden wij direct al rekening met Zoekmachine Optimalisatie. Hierdoor verbeteren wij de vindbaarheid van jouw nieuwe websites. Dit doen we onder anderen door de juiste zoekwoorden toe te passen. Deze worden aan de hand van een zoekwoordenonderzoek bepaald. Daarnaast zorgen wij ook voor een heldere structuur, snelle server, beveiliging, de juiste afbeeldingen en perfecte kopteksten.

Allemaal belangrijke factoren die de vindbaarheid van jouw site verbeteren.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie Heerenveen

Website beheer & onderhoud Heerenveen

Wij onderscheiden ons van andere partijen in Heerenveen met onze dienstverlening. Geen uurtje factuurtje of 9 tot 5 mentaliteit. Met het maken van jouw website gaan we een samenwerking aan. Hierdoor blijven wij betrokken bij de website die we afleveren.
Hoe je ons het beste kan bereiken? Het liefst natuurlijk persoonlijk, maar het kan ook via de telefoon, mail of WhatsApp. Onze telefoons gaan niet uit om 5 uur. Ook ‘s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar.

Acute problemen lossen wij direct op! Aanpassingen plannen we in!

Lees meer over website beheer in Heerenveen

“Succesvol zijn betekent alleen maar doen waar je goed in bent en de rest door anderen laten doen.”

(Samuel Goldstein)

Deze websites hebben wij al mogen maken in Heerenveen

Klik In Zorg

Klik in zorg

Wij hebben voor Klik In Zorg de nieuwe website ontworpen en gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van WordPress. De vacatures worden ingeladen vanuit het platform Actief Software.

Bekijk project
Reclamebureau SignUp Groningen

SignUp BV

SignUp heeft een nieuwe vindbare Wordpress website laten maken voor hun reclamebureau dat in Groningen gevestigd is en gespecialiseerd is in car wrapping en andere bestickering.

Bekijk project
tuinonderhoud hovenier heg snoeien

Renkema Tuinen

Lars Renkema heeft voor zijn bedrijf ‘Renkema Tuinen’ uit Winsum een nieuwe Wordpress website laten bouwen met een moderne uitstraling en strakke lijnen.

Bekijk project
Corry tijdens coaching bij een bedrijf

Hartbewust in bedrijf

Corry Conen heeft voor haar nieuwe bedrijf ‘Hartbewust In Bedrijf’ uit Groningen een website laten bouwen met vrouwelijke vormen en mooie foto’s.

Bekijk project
De Drentse Zaak vooraanzicht pand

De Drentse Zaak

De Drentse Zaak heeft een nieuwe website laten maken door ons als webdesigners. De zalenverhuur gaat nu online via deze professionele site.

Bekijk project
Brouwbroeders nieuwe Wordpress webshop

Brouwbroeders

Brouwbroeders heeft een nieuwe Wordpress webshop inclusief webhosting en SEO voor het online verkopen van bierbrouw pakketten om zelf thuis bier te brouwen.

Bekijk project
Stukadoor Groningen

Stukadoor Reinders

Stukadoor Reinders heeft een nieuwe website laten bouwen voor zijn stukadoorsbedrijf, inclusief webhosting. Hierbij heeft hij meer online zichtbaarheid in Groningen dankzij SEO optimalisatie.

Bekijk project
rene kornet in kruipluik

Kornet Riooltechniek

René Kornet heeft een nieuwe website laten bouwen voor zijn ontstoppingsdienst voor riool ontstoppingen in Amsterdam en omstreken, inclusief webhosting.

Bekijk project

Deze websites hebben wij al gemaakt in Heerenveen

Klik In Zorg

Klik in zorg

Wij hebben voor Klik In Zorg de nieuwe website ontworpen en gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van WordPress. De vacatures worden ingeladen vanuit het platform Actief Software.

Bekijk project
Reclamebureau SignUp Groningen

SignUp BV

SignUp heeft een nieuwe vindbare Wordpress website laten maken voor hun reclamebureau dat in Groningen gevestigd is en gespecialiseerd is in car wrapping en andere bestickering.

Bekijk project
tuinonderhoud hovenier heg snoeien

Renkema Tuinen

Lars Renkema heeft voor zijn bedrijf ‘Renkema Tuinen’ uit Winsum een nieuwe Wordpress website laten bouwen met een moderne uitstraling en strakke lijnen.

Bekijk project

Deze ondernemers gingen jou voor met het laten maken van een website in Heerenveen

Webdesign seo hosting en onderhoud dakdekker hans top

websitebouwer Heerenveen seo hosting en onderhoud dijkhuis-truckshop

websitebouwer seo hosting en onderhoud tactalyse

websitebouwer Heerenveen seo hosting en onderhoud Giezen tweewielers

webdesigner Heerenveen seo hosting en onderhoud van der veen ongedierte

websitebouwer seo hosting en onderhoud beauty by florence

Webdesign Heerenveen seo hosting en onderhoud huisma bestratingen

websitebouwer seo hosting en onderhoud poort hoogkerk

Terugbelverzoek indienen

 

Terugbelverzoek
Bespreekpunten

Veelgestelde vragen over het laten maken van een website in Heerenveen

Wat kost het laten maken van een website in Heerenveen?

Wij maken al mooie en professionele websites vanaf €1395.00

Schrijven jullie ook webteksten voor op de website?

Ja dat kan, Wij hebben tekstschrijvers die mooie en begrijpelijke teksten schrijven voor je website

Mijn site is niet door jullie gebouwd. Kunnen jullie hem wel optimaliseren voor Google?

Ja dat kan. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van WordPress websites. Hierbij hechten wij veel waarde aan de kwaliteiten van onze server. De combinatie van onze kennis en de kwaliteit van onze server werkt goed in zoekmachines. Voor optimaal resultaat is het daarom wel raadzaam de site ook bij ons te hosten.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Wat kost hosting en onderhoud bij jullie?

Wij rekenen een vast tarief van €360,- per jaar voor ons hosting- en onderhoudspakket.

Binnen dit pakket zorgen wij dat je website altijd online is, hack- en spamvrij is en altijd voorzien is van de nieuwste updates. We blijven meekijken en verbeteren. Wij ondersteunen via alle mogelijke kanalen. Zo kun je ons bellen, mailen, Whatsappen of persoonlijk langskomen bij ons op kantoor. Is dat niet mogelijk dan komen we zelfs bij jouw langs. Heb je kleine tekstuele of grafische wijzigingen dan voeren wij die uit. Wij houden van de persoonlijke benadering. Open en toegankelijk is wat we willen zijn en ook nastreven met onze dienstverlening.

Hoe snel is mijn website klaar en online?

Wij hebben verschillende pakketten. Een one page website of Basis website is het snelste klaar. Deze zijn vanaf moment van akkoord tot de dag dat ie online staat binnen vier week gerealiseerd (afhankelijk van de aangeleverde teksten en foto’s). De andere websites kosten meer tijd en zullen langer de tijd nodig hebben om opgeleverd te worden.

Bekijk onze pakketten

Maken jullie ook webshops in WordPress?

Jazeker… Wij hebben al diverse webshops gemaakt en hosten deze ook. Wij integreren de iDeal betalingen en leveren de webshops volledig werkend op. Het enige wat je zelf nog moet doen is hem vullen met jouw producten.

Bekijk onze webpakketten