Op zoek naar iemand die je website kan bouwen Groningen?

Wij bouwen websites die hoog in Google scoren!

De hoge waardering van onze klanten
maakt ons als websitebouwers erg trots op wat we doen!

Websitebouwer Groningen voor elke branche!

Websitebouwer Pixelsz maakt websites voor bedrijven, particulieren en verenigingen. Behalve de vormgeving wordt er ook veel aandacht besteed aan goed leesbare teksten. Ook het toepassen van juiste afbeeldingen vinden wij erg belangrijk. Hiermee maken wij jouw bedrijf of onderneming online zichtbaar. Een goed vindbare website levert meer bezoekers en dus aanvragen op.

Ben jij op zoek naar een websitebouwer in Groningen? Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Websitebouwer Groningen

Als jij je website door een professional laat bouwen in Groningen zorgen zij voor een mooi, maar ook functionele website. Hierdoor worden bezoekers klanten. Op die manier is de website voor jou altijd aan het werk!

SEO websitebouwer Groningen

Elke website die wij bouwen krijgt een stevige SEO basis. Hierdoor is er direct een voorsprong in Google. Met een SEO basis pakket gaan we nog een stap verder. Wij nodigen je uit om het er eens met ons over te hebben.

Webhosting & onderhoud

De webhosting en het onderhoud van jouw website nemen is haast niet meer te doen als hardwerkende ondernemer. Als je het door ons laat doen dan, doen wij de updates, back-ups maar ook zorgen wij voor de beveiliging. Hierdoor heb jij meer tijd om te ondernemen.

Wij blijven betrokken en bereikbaar na oplevering!

Tijdens, maar ook zeker na het bouwen van jouw nieuwe website blijven wij betrokken, open, bereikbaar en transparant.
Met ons WordPress onderhoudspakket hoef jij je geen zorgen meer te maken over updates, back-ups, aanpassingen en de beveiliging.

Website laten bouwen?

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf, ongeacht de omvang ervan. Het is een online visitekaartje waarmee je jezelf kunt presenteren aan het publiek en een belangrijk middel om in contact te komen met je doelgroep. Een goed ontworpen website kan een belangrijke rol spelen in het genereren van leads en het converteren van bezoekers in klanten. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website professioneel wordt ontworpen en ontwikkeld.

websitebouwer groningen website bouwer

Vijf redenen waarom je een website moeten laten bouwen door een professional:

1. Professionaliteit:

Een professioneel ontworpen website ziet er niet alleen goed uit, het geeft ook een professionele indruk aan je bezoekers. Dit kan vertrouwen wekken en je doelgroep ervan overtuigen dat je een serieus bedrijf bent waarmee zij zaken kunnen doen.

2. Gebruiksvriendelijkheid:

Een professionele webdesigner zal ervoor zorgen dat je website gemakkelijk te navigeren is en dat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Dit kan leiden tot een betere gebruikerservaring en een hogere conversieratio.

3. Zoekmachineoptimalisatie:

Een professionele webontwikkelaar weet hoe je website geoptimaliseerd kan worden voor zoekmachines, zodat je beter gevonden wordt door potentiële klanten die naar relevante zoekwoorden zoeken. Dit kan leiden tot een hoger organic traffic en meer bezoekers op je website.

4. Responsive design:

Steeds meer mensen gebruiken mobiele apparaten om online te gaan. Een professioneel ontwikkelde website zal zich aanpassen aan het schermformaat van elk apparaat, wat betekent dat je website goed zal werken op alle apparaten. Dit is belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid en de zoekmachineoptimalisatie van je website.

5. Technische expertise:

Een professioneel ontwikkelde website zal goed werken en vrij zijn van technische problemen. Dit kan ervoor zorgen dat je website snel en gemakkelijk te laden is, wat weer kan leiden tot een betere gebruikerservaring en hogere conversieratio.
In samenvatting is het laten bouwen van een website door een professional de moeite waard omdat het leidt tot een professionele, gebruiksvriendelijke, goed geoptimaliseerde en technisch go

“Succesvol zijn betekent alleen maar doen waar je goed in bent en de rest door anderen laten doen.”

(Samuel Goldstein)

Bekijk projecten van websitebouwer Groningen

Klik In Zorg

Klik in zorg

Wij hebben voor Klik In Zorg de nieuwe website ontworpen en gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van WordPress. De vacatures worden ingeladen vanuit het platform Actief Software.

Bekijk project
Reclamebureau SignUp Groningen

SignUp BV

SignUp heeft een nieuwe vindbare Wordpress website laten maken voor hun reclamebureau dat in Groningen gevestigd is en gespecialiseerd is in car wrapping en andere bestickering.

Bekijk project
tuinonderhoud hovenier heg snoeien

Renkema Tuinen

Lars Renkema heeft voor zijn bedrijf ‘Renkema Tuinen’ uit Winsum een nieuwe Wordpress website laten bouwen met een moderne uitstraling en strakke lijnen.

Bekijk project
Corry tijdens coaching bij een bedrijf

Hartbewust in bedrijf

Corry Conen heeft voor haar nieuwe bedrijf ‘Hartbewust In Bedrijf’ uit Groningen een website laten bouwen met vrouwelijke vormen en mooie foto’s.

Bekijk project
De Drentse Zaak vooraanzicht pand

De Drentse Zaak

De Drentse Zaak heeft een nieuwe website laten maken door ons als webdesigners. De zalenverhuur gaat nu online via deze professionele site.

Bekijk project
Brouwbroeders nieuwe Wordpress webshop

Brouwbroeders

Brouwbroeders heeft een nieuwe Wordpress webshop inclusief webhosting en SEO voor het online verkopen van bierbrouw pakketten om zelf thuis bier te brouwen.

Bekijk project
Stukadoor Groningen

Stukadoor Reinders

Stukadoor Reinders heeft een nieuwe website laten bouwen voor zijn stukadoorsbedrijf, inclusief webhosting. Hierbij heeft hij meer online zichtbaarheid in Groningen dankzij SEO optimalisatie.

Bekijk project
rene kornet in kruipluik

Kornet Riooltechniek

René Kornet heeft een nieuwe website laten bouwen voor zijn ontstoppingsdienst voor riool ontstoppingen in Amsterdam en omstreken, inclusief webhosting.

Bekijk project

Bekijk projecten van website bouwers Groningen

Klik In Zorg

Klik in zorg

Wij hebben voor Klik In Zorg de nieuwe website ontworpen en gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van WordPress. De vacatures worden ingeladen vanuit het platform Actief Software.

Bekijk project
Reclamebureau SignUp Groningen

SignUp BV

SignUp heeft een nieuwe vindbare Wordpress website laten maken voor hun reclamebureau dat in Groningen gevestigd is en gespecialiseerd is in car wrapping en andere bestickering.

Bekijk project
tuinonderhoud hovenier heg snoeien

Renkema Tuinen

Lars Renkema heeft voor zijn bedrijf ‘Renkema Tuinen’ uit Winsum een nieuwe Wordpress website laten bouwen met een moderne uitstraling en strakke lijnen.

Bekijk project

Deze ondernemers gingen jou voor bij websitebouwer Groningen

websitebouwer groningen voor Hans Top

website bouwer voor dijkhuis-truckshop

website bouwer voor tactalyse

websitebouwer voor Giezen tweewielers

website bouwer voor ongedierte van der Veen

websitebouwers Groningen voor beauty by florence

Websitebouwer Groningen voor huisma bestratingen

Website bouwer Groningen voor poort hoogkerk

Terugbelverzoek indienen bij websitebouwer Groningen

 

Terugbelverzoek
Bespreekpunten

Veelgestelde vragen over websitebouwer Groningen

Hoe snel is mijn website klaar en online?

Wij hebben verschillende pakketten. Een Basis website is het snelste klaar. Deze zijn vanaf moment van akkoord tot de dag dat ie online staat in een week gerealiseerd (afhankelijk van de aangeleverde teksten en foto’s). Websites uit andere pakketten kosten ons als website bouwer meer tijd. Gemiddeld duurt het 5 weken.

Bekijk onze pakketten

Wat kost hosting en onderhoud bij jullie?

Wij rekenen een vast tarief van €330,- per jaar voor ons hosting- en onderhoudspakket.

Binnen dit pakket zorgen wij dat je website altijd online is, hack- en spamvrij is en altijd voorzien is van de nieuwste updates. We blijven meekijken en verbeteren. Wij ondersteunen via alle mogelijke kanalen. Zo kun je ons bellen, mailen, Whatappen of persoonlijk langskomen bij ons op kantoor. Is dat niet mogelijk dan komen we zelfs bij jouw langs. Heb je kleine tekstuele of grafische wijzigingen dan voeren wij die uit. Wij houden van de persoonlijke benadering. Open en toegankelijk is wat we willen zijn en ook nastreven met onze dienstverlening.

Eerst je website laten maken door een ons als websitebouwer, daarna onderhouden wij hem voor je!

Bekijk hostingpakketten

Maken jullie ook webshops in WordPress?

Jazeker… Wij hebben als websitebouwer in Groningen diverse webshops gemaakt en hosten deze ook. Wij integreren de iDeal betalingen en leveren de webshops volledig werkend op. Het enige wat je zelf nog moet doen is hem vullen met jouw producten.

Bekijk onze webpakketten van websitebouwer Groningen

Wat is een zoekwoorden onderzoek?

Als websitebouwer onderzoeken wij welke woorden veel worden gebruikt, of welke woorden meer kans hebben om hoog in Google te eindigen. Aan de hand van dit onderzoek worden pagina’s op jouw website ingericht of geoptimaliseerd.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Helpt zoekmachine optimalisatie echt?

Absoluut. Websites die goed zijn opgebouwd met de juiste zoekwoorden komen hoger in Google dan de sites die hier geen rekening mee hebben gehouden. Ook kan een website op meer zoekwoorden worden gevonden waardoor het meer bezoekers en dus klanten aantrekt.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Mijn site is niet door jullie gebouwd. Kunnen jullie hem wel optimaliseren voor Google?

Ja dat kan. Wij zijn als websitebouwer gespecialiseerd in het optimaliseren van WordPress websites. Hierbij hechten wij veel waarde aan de kwaliteiten van onze server. De combinatie van onze kennis en de kwaliteit van onze server werkt goed in zoekmachines. Voor optimaal resultaat is het daarom wel raadzaam de site ook bij ons te hosten.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie