Mogen wij jouw bedrijf online zichtbaar maken?

Meer inkomsten door een vindbare website!

 

Offerte aanvragen

Het begin van jouw online succes

Opzoek naar een webdesigner die een site voor jou kan bouwen? Wij zijn de mannen van Pixelsz en kunnen jou verder kunnen helpen. Dit doen wij op een persoonlijke manier om ervoor te kunnen zorgen dat jouw site zich onderscheidt van anderen.

Dankzij onze SEO kennis wordt hij zo gebouwd dat hij standaard een hogere notering krijgt in Google. Dit doen wij door de juiste zoekwoorden in de site te verwerken tijdens de bouw. Maar ook de teksten voldoen aan de SEO-voorwaarden. Daarnaast zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke omgeving voor de bezoeker.  We willen immers van elke bezoeker een klant maken! De eerste online indruk van jouw bedrijf begint bij de website! Mogen wij jou bedrijf, instelling, vereniging of onderneming meer online zichtbaar maken?

Ja, ik wil meer zichtbaarheid

online zichtbaar

Nanda de Bruin
Eigenaar Behind Behaviour

“Hele fijne samenwerking met als resultaat een professionele website die past bij mij als mens en mijn bedrijf. De mannen van Pixelsz denken mee én laten genoeg ruimte voor eigen inbreng en smaak. Een hele fijne combinatie met soepele communicatie binnen en buiten werktijden, topservice!”

Bert van der Veen
Ongediertevanderveen.nl

“Ik heb een enorme groei in het aantal aanvragen doorgemaakt. Ik ben de mannen van Pixelsz eeuwig dankbaar! Dankzij hun inzet heb ik de succesvolste periode in het bestaan van mijn bedrijf.”

Frieda de Vries
Coaching & loopbaanadvies

“Ik wil jullie bedanken voor alle hulp bij mijn website. Mensen weten mij online goed te vinden. Ik had dat van te voren echt niet gedacht, maar dus wel! Mede daardoor loopt mijn praktijk goed en heb ik volop klanten. Wat een luxe, zeker in deze tijd.”

Marguérite Dobbinga
Regressietherapie Noord

De ultieme combi van kennis, kunde, inzicht, out-of-the box èn humor; voor mij de perfecte mix en de enige manier om een website te (laten) creëren waar ik 200% tevreden over ben. Het werk van Pixelsz heeft mijn verwachtingen pertinent overtroffen!

Elsbeth Hoekstra
Elsbeth Hoekstra Photography

Ik heb heel prettig samengewerkt met de mannen van Pixelsz, ze hebben heel veel kennis, denken goed met je mee en zijn super snel.

Onze pakketten

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

vanaf €25,- per maand

Beter vindbaar worden in Google kost tijd. Het geeft ons een kick als onze inspanningen leiden tot meer bezoekers en opdrachten!

bekijk opties

Basis+ website

vanaf €1395,-

De basis, maar dan net even beter. Met dit pakket heb je een site die meer aanvragen oplevert door betere call-to-actions en info.

bekijk opties

Business website

vanaf €1695,-

Een unieke website die is ingericht naar jouw wensen en huisstijl. Met dit pakket heb je een unieke site die voor jou aan het werk gaat.

bekijk opties

Op maat

vanaf €2195,-

Het pakket voor de uitgebreide website of webshop. Binnen dit pakket zijn de mogelijkheden eindeloos en kan je al je wensen kwijt.

bekijk opties

Neem contact met ons op

Ik wil meer zichtbaarheid
Ik wil meer informatie over

Veelgestelde vragen over websitebouwer Groningen

Wat is een zoekwoordenonderzoek?

Wij onderzoeken welke woorden veel worden gebruikt in Google, of welke woorden meer kans hebben om hoog in Google te eindigen. Aan de hand van dit onderzoek worden pagina’s op jouw website ingericht of geoptimaliseerd.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Helpt zoekmachine optimalisatie echt?

Absoluut. Websites die goed zijn opgebouwd met de juiste zoekwoorden komen hoger in Google dan de sites die hier geen rekening mee hebben gehouden. Ook kan een website op meer zoekwoorden worden gevonden waardoor het meer bezoekers en dus klanten aantrekt.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Mijn site is niet door jullie gebouwd. Kunnen jullie hem wel optimaliseren voor Google?

Ja dat kan. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van WordPress websites. Hierbij hechten wij veel waarde aan de kwaliteiten van onze server. De combinatie van onze kennis en de kwaliteit van onze server werkt goed in zoekmachines. Voor optimaal resultaat is het daarom wel raadzaam de site ook bij ons te hosten.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Wat kost hosting en onderhoud bij jullie?

Wij rekenen een vast tarief van €330,- per jaar voor ons hosting- en onderhoudspakket.

Binnen dit pakket zorgen wij dat je website altijd online is, hack- en spamvrij is en altijd voorzien is van de nieuwste updates. We blijven meekijken en verbeteren. Wij ondersteunen via alle mogelijke kanalen. Zo kun je ons bellen, mailen, Whatappen of persoonlijk langskomen bij ons op kantoor. Is dat niet mogelijk dan komen we zelfs bij jouw langs. Heb je kleine tekstuele of grafische wijzigingen dan voeren wij die uit. Wij houden van de persoonlijke benadering. Open en toegankelijk is wat we willen zijn en ook nastreven met onze dienstverlening.

Eerst je website laten maken door ons, daarna onderhouden wij hem voor je!

Bekijk hostingpakketten

Hoe snel is mijn website klaar en online?

Wij hebben verschillende pakketten. Een Basis website is het snelste klaar. Deze is vanaf moment van akkoord tot de dag dat ie online staat in enkele weken gerealiseerd (afhankelijk van de aangeleverde teksten en foto’s). De andere websites kosten voor ons als websitebouwers meer tijd en zullen langer de tijd nodig hebben om opgeleverd te worden.

Bekijk onze pakketten

Maken jullie ook webshops in WordPress?

Jazeker… Wij hebben diverse webshops gemaakt en hosten deze ook. Wij integreren de iDeal betalingen en leveren de webshops volledig werkend op. Het enige wat je zelf nog moet doen is hem vullen met jouw producten.

Bekijk onze webpakketten van websitebouwer Groningen