Goedkope website laten maken?

Je online zichtbaarheid begint hier!

De hoge waardering van onze klanten
maakt ons erg trots op wat we doen!

Goedkope website laten maken

Veel starters of kleinere ondernemers hebben niet de middelen om een uitgebreide website te laten bouwen. Een goedkope website laten maken, door een professionele webdesigner, is dan een uitkomst. Voor deze ondernemers is onze basis website de oplossing. Een website die bestaat uit meerdere pagina’s waarop alle informatie te vinden is die nodig is. Deze website is volledig in te richten in jouw huisstijl en bevat foto’s, teksten en een contactformulier, offerteformulier enz.. Hiermee bevat het genoeg informatie om jouw bedrijf online zichtbaarheid te maken! Een basis website maken wij voor je voor €1395,- en dit kan ook in 24 maandelijkse termijnen worden voldaan voor slechts 55,- per maand.

Wie wij zijn? Pixelsz maakt goedkope websites voor bedrijven, particulieren en verenigingen. Behalve de vormgeving wordt er ook veel aandacht besteed aan de online vindbaarheid SEO. Hiermee maken wij jouw bedrijf of onderneming online zichtbaar. Een goed vindbare website levert namelijk meer bezoekers en dus aanvragen op.

goedkope website laten maken

Een goedkope website laten maken voor €1395,-

Benieuwd hoe een basis website eruit ziet? Bekijk onze demo!

Goedkope website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Jouw online zichtbaarheid begint bij Pixelsz webdesign. Met een basis website staat de belangrijkste informatie van jouw bedrijf of onderneming eindelijk online en op je eigen url! Het enige wat wij nodig hebben is jouw logo, teksten en foto’s! Binnen enkele weken staat vervolgens jouw eigen website online!

Website hosting & onderhoud

Na het opleveren van de site nemen we geen afscheid van elkaar. Voor het weergeven van jouw goedkope website is namelijk ook hosting en onderhoud nodig. Hiervoor hebben wij een standaard hostingpakket. Binnen dit pakket zorgen wij dat de site goed beveiligd is, updates worden gemaakt en is er een back-up beschikbaar is. Wij ontzorgen jou hiermee volledig.

Een hostingpakket voor een website kost €330,- per jaar of €27,50 per maand.

“Succesvol zijn betekent alleen maar doen waar je goed in bent en de rest door anderen laten doen.”

(Samuel Goldstein)

Ik wil een goedkope website laten maken

 

Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op!

Goedkope website aanvragen

Veelgestelde vragen over een goedkope website

Wat kost de goedkoopste website bij jullie?

De goedkoopste website die wij maken kost €1395,-. Dit is een basis website met een header, tekst, foto’s, een contactformulier en een footer.

Wat kost hosting en onderhoud bij jullie?

Wij rekenen een vast tarief van €330,- per jaar of €27,50 per maand voor een one page hosting- en onderhoudspakket.

Binnen dit pakket zorgen wij dat je website altijd online is, hack- en spamvrij is en altijd voorzien is van de nieuwste updates. Heb je kleine tekstuele of grafische wijzigingen dan voeren wij die uit. Wij houden van de persoonlijke benadering. Open en toegankelijk is wat we willen zijn en ook nastreven met onze dienstverlening.

Hoe snel is mijn website klaar en online?

Een basis website is na het moment van akkoord in een paar weken klaar. Dit is wel afhankelijk van de aangeleverde teksten en foto’s.

Kan deze website ook SEO geoptimaliseerd worden?

Al onze websites worden zo gebouwd dat ze optimaal geïndexeerd worden door Google. De pagina kan daarbij ingericht worden op 1 zoekwoord. Dit kunnen wij uiteraard ook voor jou doen. Meer informatie over onze SEO werkzaamheden is te vinden op seogroningen.nl.