Goedkope website laten maken?

Begin je online zichtbaarheid hier!

Ik wil een goedkope website laten maken Bekijk voorbeelden goedkope website

Goedkope website laten maken

Veel starters of kleinere ondernemers hebben niet de middelen om een uitgebreide website te laten bouwen. Een goedkope website laten maken, door een professionele webdesigner, is dan een uitkomst natuurlijk. Voor deze ondernemers is een one page site de oplossing. “Een one page?” Hoor ik je denken. Ja, een one page is een website die bestaat uit één pagina waarop alle informatie staat die nodig is. Deze pagina is volledig in te richten in jouw huisstijl en bevat foto’s, teksten en een contactformulier. Hiermee bevat het genoeg informatie om je online zichtbaarheid te beginnen!

Wie wij zijn? Pixelsz maakt goedkope websites voor bedrijven, particulieren en verenigingen. Behalve de vormgeving wordt er ook veel aandacht besteed aan de online vindbaarheid. Hiermee maken wij jouw bedrijf of onderneming online zichtbaar. Een goed vindbare website levert namelijk meer bezoekers en dus aanvragen op.

Ik wil een goedkope website laten maken</span

goedkope website laten maken

Een goedkope website laten maken voor €199

Benieuwd hoe een one page website eruit ziet? Bekijk onze demo!

Naar demo goedkope website

Goedkope website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Jouw online zichtbaarheid begint bij Pixels webdesign. Met een onepage website staat de belangrijkste informatie van jouw bedrijf of onderneming eindelijk online en op je eigen url! Het enige wat wij nodig hebben is jouw logo, teksten en foto’s! Binnen een week staat vervolgens jouw eigen website online!

Ik wil een website

Website hosting & onderhoud

Na het opleveren van de site nemen we geen afscheid van elkaar. Voor het weergeven van jouw goedkope website is namelijk ook hosting en onderhoud nodig. Hiervoor hebben wij een standaard hostingpakket. Binnen dit pakket zorgen wij dat de site goed beveiligd is, updates worden gemaakt en is er een back-up beschikbaar is. Wij ontzorgen jou hiermee volledig.

Een hostingpakket voor een one page website kost €199,- per jaar of €17,50 per maand.

“Succesvol zijn betekent alleen maar doen waar je goed in bent en de rest door anderen laten doen.”

(Samuel Goldstein)

Ik wil een goedkope website laten maken

 

Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op!

Goedkope website aanvragen

Veelgestelde vragen over een goedkope website

Wat kost de goedkoopste website bij jullie?

De goedkoopste website die wij maken kost €199,-. Dit is een one page website met een header, tekst, foto’s, een contactformulier en een footer.

Wat kost hosting en onderhoud bij jullie?

Wij rekenen een vast tarief van €199,- per jaar of €17,50 per maand voor een one page hosting- en onderhoudspakket.

Binnen dit pakket zorgen wij dat je website altijd online is, hack- en spamvrij is en altijd voorzien is van de nieuwste updates. Heb je kleine tekstuele of grafische wijzigingen dan voeren wij die uit. Wij houden van de persoonlijke benadering. Open en toegankelijk is wat we willen zijn en ook nastreven met onze dienstverlening.

Hoe snel is mijn website klaar en online?

Een one page website is na het moment van akkoord in een paar dagen klaar. Dit is wel afhankelijk van de aangeleverde teksten en foto’s.

Kan deze website ook SEO geoptimaliseerd worden?

Al onze websites worden zo gebouwd dat ze optimaal geïndexeerd worden door Google. De pagina kan daarbij ingericht worden op 1 zoekwoord. Dit kunnen wij uiteraard ook voor jou doen. Meer informatie over onze SEO werkzaamheden is te vinden op seogroningen.nl.