Wij ontzorgen!

Houd je bezig met klanten in plaats van updates!

Onderhoud aanvragen Ik wil een nieuwe website

Ben je niet meer tevreden met je huidige hostingpartij? Of heb je het te druk om er zelf mee aan de slag te gaan. Wij nemen je alle werk uit handen en zorgen ervoor dat de website altijd up-to-date is en veilig en snel werkt.

Onze dienstverlening is uitmuntend! Wij zijn op vele manieren en (bijna) 24/7 bereikbaar. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en behandelen jouw website al was het onze eigen. 

Geen omkijken meer naar website onderhoud

Een compleet onderhoudscontract waarin je website onderhouden en bijgehouden wordt. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar jouw site. Dit begint al bij het verhuizen van de site naar onze server. Dit doen wij namelijk gratis! Wij ontzorgen volledig en staan altijd voor je klaar om te helpen en ondersteunen met het plaatsen van bijvoorbeeld content. Klanten volledig bedienen, daar staat Pixelsz voor! Jij wilt toch ook dat je website up-to-date is, goed is beveiligd en gevonden wordt in zoekmachines? Misschien heb jij hele andere kwaliteiten dan het onderhouden van een website of deze goed vindbaar maken in Google. Zo niet, dan is het verstandig om je website onderhoud uit te besteden.

Een onderhoudscontract kost je slechts €25,- per maand. Hiermee geef jij jezelf als ondernemer vrijheid om te doen waar jij goed in bent terwijl, jouw website onderhouden en beheerd wordt door een webdesigner die er verstand van hebben.

Dit doen wij allemaal binnen het onderhoudscontract!

  • Wij backuppen de website elke dag.
  • Updates van WordPress en plugins voeren wij uit.
  • Wij zorgen dat ie supersnel laad.
  • Wij monitoren continue de online status.
  • Wij bewaken tegen hack en spam.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor support.
  • Wij doen aanpassingen en plaatsen content.
  • Wij koppelen Google analytics.
  • Mailadressen maken we voor je aan.
  • Wij helpen bij het instellen van de mail.

Bel mij terug!

Bel mij terug
Terugbel moment in:

Marguerite Drachten
Marguérite Dobbinga
Regressietherapie Noord

De ultieme combi van kennis, kunde, inzicht, out-of-the box èn humor; voor mij de perfecte mix en de enige manier om succesvol samen te werken waar ik 200% tevreden over ben. Het werk van Pixelsz heeft mijn verwachtingen pertinent overtroffen!

wespenoverlast groningen 1
Bert van der Veen
Ongediertevanderveen.nl

Door regelmatig onderhoud en slimme SEO heb ik een enorme groei in het aantal aanvragen doorgemaakt. “Ik ben de mannen van Pixelsz eeuwig dankbaar! Dankzij hun inzet heb ik de succesvolste periode in het bestaan van mijn bedrijf.”

Frieda de Vries psycholoog coach groningen
Frieda de Vries
Coaching & loopbaanadvies

“Ik wil jullie bedanken voor alle hulp bij mijn website. Mensen weten mij online goed te vinden. Ik had dat van te voren echt niet gedacht, maar dus wel! Mede daardoor loopt mijn praktijk goed en heb ik volop klanten. Wat een luxe, zeker in deze tijd.”

Website onderhoud met gratis plaatsen content!

Naast het hosten en onderhouden van jouw website ondersteunen wij ook bij het plaatsen of aanpassen van content. Denk hierbij aan nieuwsitems of blogs, maar ook aan het wijzigen van afbeeldingen, teksten of een menuknop. Ga je verhuizen of vinden er andere wijzigingen binnen het bedrijf plaats. Dan passen wij dit kosteloos voor je aan. Zo blijft jouw WordPress website up-to-date en een strakke uitstraling houden. Het grootste voordeel is dat jij je niet hoeft te verdiepen in de techniek en software.

Pixelsz is er voor ondernemers. Wij ontzorgen met alles wat met je website te maken heeft, zodat jij kan doen waar je goed in bent!

Vraag hier je offerte aan >

Wordpress website onderhoud beheer onderhoudscontract