Webdesign gaat verder dan het uiterlijk van een website. Onder webdesign verstaan wij het complete plaatje van jouw site. De structuur van de pagina’s, de opbouw, afbeeldingen en gebruikerservaring.

conversie optimalisatie van SEO naar klant

Van SEO naar klant!

SEO staat voor “Search Engine Optimization” en het is het proces om een website of online inhoud te optimaliseren om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google. Door middel van het gebruik van relevante zoekwoorden en het verbeteren van de inhoud en structuur kan dit leiden tot meer verkeer naar de website. Maar… hoe kunnen we deze bezoekers omzetten naar klanten en leads?

chatfunctie wordpress website

Een chatfunctie op je website

In contact komen met (potentiële) nieuwe klanten. Dat willen we allemaal! Elke website die wij bouwen heeft daarom een contactformulier of een pagina waar contactgegevens op staan. Een extra mogelijkheid, die ook nog eens een stuk laagdrempeliger is, is een chatfunctie op je website.

websitebouwer groningen over google reviews

Reviews op je website weergeven

Het verzamelen van reviews is niet alleen goed voor het vergroten van het vertrouwen in jouw bedrijf. Ook Google is blij met een dynamische pagina waarop regelmatig een nieuwe sterrenrating wordt geplaatst. Hoe je reviews van Google weergeeft op je WordPress website leggen we hier uit.