Onze webdesign zijn modern, passend bij jouw onderneming en snel! Daarnaast blijft de communicatie tijdens het bouwen van een website optimaal. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat.

Lees de reviews die klanten ons gegeven hebben na het laten maken van hun website.

“Hele fijne samenwerking met als resultaat een professionele website die past bij mij als mens en mijn bedrijf. De mannen van Pixelsz denken mee én laten genoeg ruimte voor eigen inbreng en smaak. Een hele fijne combinatie met soepele communicatie binnen en buiten werktijden, topservice!”

nanda de bruin
Nanda de BruinEigenaar Behind Behaviour

“Ik heb een enorme groei in het aantal aanvragen doorgemaakt. Ik ben de mannen van Pixelsz eeuwig dankbaar! Dankzij hun inzet heb ik de succesvolste periode in het bestaan van mijn bedrijf.”

Bert van der VeenOngediertevanderveen.nl

“Ik wil jullie bedanken voor alle hulp bij mijn website. Mensen weten mij online goed te vinden. Ik had dat van te voren echt niet gedacht, maar dus wel! Mede daardoor loopt mijn praktijk goed en heb ik volop klanten. Wat een luxe, zeker in deze tijd.”

Frieda de VriesCoaching & loopbaanadvies

De ultieme combi van kennis, kunde, inzicht, out-of-the box èn humor; voor mij de perfecte mix en de enige manier om een website te (laten) creëren waar ik 200% tevreden over ben. Het werk van Pixelsz heeft mijn verwachtingen pertinent overtroffen!

Marguérite DobbingaRegressietherapie Noord

Ik heb heel prettig samengewerkt met de mannen van Pixelsz, ze hebben heel veel kennis, denken goed met je mee en zijn super snel.

Elsbeth Hoekstra Photography
Elsbeth HoekstraElsbeth Hoekstra Photography