VEELGESTELDE VRAGEN

Een overzicht van vragen die wij regelmatig krijgen

Wij helpen graag verder en of je nu een particulier bent, hobbyist of een vereniging. Wij hebben veel mooie projecten gedaan waarbij we de website volledig hebben gebouwd en opgeleverd.
Ja Als uw website is opgebouwd met SEO zoekwoorden dan zal die veel hoger in Google komen dan de sites die hier geen rekening mee hebben gehouden. Ook zal uw website met meer verschillende zoekwoorden worden gevonden waardoor u klanten aantrekt die u anders niet zouden hebben gevonden.
SEO betekent Search Engine Optimalisation wat vrij vertaald niet meer betekent dan Zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat de zoekwoorden maximaal zijn geoptimaliseerd om door zoekmachines beter gevonden te worden.
Wij registreren en beheren ook domeinnamen. Deze vallen allemaal (gratis) onder het oderhoudscontract. U heeft hiervoor geen extra bijkomende kosten als uw website bij ons in beheer is. Wij maken geen onderscheid in .nl. com of andere domeinextensies.
Een project website is speciaal voor een project gemaakt. Of het nu gaat om een blok huizen, een nieuwe wijk een snelweg of een project van een gemeente of waterschap wat een goede uitleg moet hebben naar de burgers of inwoners toe. Met een project website wordt alleen het plan uitgelicht en geeft de bouwer updates tijdens de bouw of over de aanleg of kunnen inwoners van een gemeente meepraten over ideeën en nieuwe plannen.
Nee, webdesign is de vormgeving van de website die wij bouwen. Met unieke vormgeving proberen we er voor te zorgen dat de klantbeleving, SEO en gebruiksvriendelijkheid samenkomen in één ontwerp. Dit doen we op alle websites die we ontwerpen, beheren en bouwen.
Hosting valt bij Pixelsz in een pakket waarin uw website veilig en snel gehost wordt, updates worden uitgevoerd, dagelijks back-ups worden gemaakt en er altijd iemand voor u klaar staat om te helpen en te ondersteunen. Door deze voorwaarden is onze server erg geschikt voor Google en helpt het de website hoger in de ranking te laten verschijnen.
Wij hebben kennis van meerdere CMS systemen, echter gaat onze voorkeur uit naar Wordpress. Wordpress is het meest gebruikte systeem met vele mogelijkheden door middel van plugins. Daarnaast is Wordpress erg vriendelijk in gebruik. U kunt na oplevering van uw website dan ook makkelijk zelf aan de slag met het onderhouden van bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen. Dit scheelt ons tijd en u geld.
Dat is geen probleem. Wij verhuizen uw domeinnaam naar onze hosting nadat we een verhuiscode hebben ontvangen. U kunt uw mailadres(sen) gewoon blijven gebruiken, u krijgt alleen wel nieuwe mailinstellingen.Er is ook een mogelijkheid om bij uw huidige provider te blijven, echter heeft dit gevolgen voor onze dienstverlening ten aanzien van backups en snelheid van uw website. Op onze eigen servers kunnen wij u namelijk de beste garanties en kwaliteit bieden.
Onze websites worden gemaakt in Wordpress, wat een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem is in het beheren van websites. U kan, zonder veel technische kennis, teksten en media op pagina's plaatsen en/of wijzigen. Mocht u hier geen tijd voor hebben, dan kunnen wij ook artikelen en nieuwsitems voor u plaatsen.