VEELGESTELDE VRAGEN

Een overzicht van vragen die wij regelmatig krijgen

Wij ontzorgen jou als ondernemer. Jij doet de dingen waar jij goed in bent, wij doen dat voor ons vakgebied. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn ook s'avonds en in het weekend prima bereikbaar. Incidenten lossen we direct op, aanpassingen plannen we direct in!
Ons kantoor zit in het centrum van Groningen, maar wij ondersteunen onze klanten via alle mogelijke kanalen. Dat kan telefonisch, via de mail en ook met Whatsapp. Klanten zijn ook welkom om langs te komen bij ons op kantoor en als het gemakkelijker is komen wij bij jou langs. Wij zijn erg trots op onze ontzorgende manier van dienstverlening! Wil je mailen of een berichtje sturen? Check onze contactpagina.
Liever direct bellen of een Whatsappbericht sturen? 06-44557282
Wij helpen je graag verder en of je nu een particulier bent, hobbyist of een vereniging. Wij hebben veel mooie projecten gedaan voor klanten uit de omgeving . Wij hebben samen met hun de website volledig gebouwd en opgeleverd en hosten deze op onze servers. Dit alles vanuit ons kantoor in de stad Groningen. Nieuwsgierig naar onze producten? Check ons portfolio.
Wij onderzoeken wat en hoe jouw klanten zoeken in Google. Hier krijgen we overzichten van direct van Google. Zo kunnen wij bepalen waar en hoe jouw website zichtbaar wordt als een klant in Google een zoekopdracht geeft. Op deze manier wordt je goed vindbaar en krijg je vaker een reactie via je website. Klik hier voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie
Wij hebben al diverse webshops gemaakt en hosten deze ook.  Wij integreren de iDeal betalingen en leveren de webshops volledig werkend op. Het enige wat je zelf nog moet doen is hem vullen met jouw producten.
Wij hebben verschillende website pakketten. De snelste is een website in een week. Deze is vanaf moment van akkoord tot de dag dat ie online staat in een week gerealiseerd. De kosten vallen ook erg mee. Wij hebben al een pakket vanaf €695,00 euro. Bekijk onze pakketten
Wij rekenen een vast tarief voor het onderhoudspakket. Dit kost €300,00 euro per jaar, maar daar doen wij dan ook heel veel voor. Wij zorgen dat je website altijd online is, hack- en spamvrij is en blijft en altijd voorzien is van de nieuwste updates. We blijven meekijken en verbeteren. Wij ondersteunen via alle mogelijke kanalen. Zo kun je ons bellen, mailen, Whatappen of persoonlijk langskomen bij ons op kantoor en is dat niet mogelijk dan komen we zelfs bij jouw langs. Heb je kleine wijzigingen en zelf geen tijd dit op je website te plaatsen? Ook dit doen wij graag voor onze klanten en brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Wij houden van de persoonlijke benadering. Open en toegankelijk is wat we willen zijn en ook nastreven met onze dienstverlening. Lees hier meer over ons hosting-, onderhoudspakket
Wij helpen je graag verder of je nu een particulier, hobbyist of vereniging bent. Wij hebben veel mooie projecten afgerond waarbij we de website volledig hebben gebouwd en opgeleverd.
Ja Als uw website is opgebouwd met SEO zoekwoorden dan zal die veel hoger in Google komen dan de sites die hier geen rekening mee hebben gehouden. Ook zal uw website met meer verschillende zoekwoorden worden gevonden waardoor u klanten aantrekt die u anders niet zouden hebben gevonden.
SEO betekent Search Engine Optimalisation wat vrij vertaald niet meer betekent dan Zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat de zoekwoorden maximaal zijn geoptimaliseerd om door zoekmachines beter gevonden te worden.
Wij registreren en beheren domeinnamen. Deze vallen allemaal (gratis) onder het onderhoudscontract. Je hebt hiervoor geen extra bijkomende kosten als je website bij ons in beheer is. Wij maken geen onderscheid in .nl. com of andere domeinextensies.
Een project website is speciaal voor een project gemaakt. Of het nu gaat om een blok huizen, een nieuwe wijk een snelweg of een project van een gemeente of waterschap wat een goede uitleg moet hebben naar de burgers of inwoners toe. Met een project website wordt alleen het plan uitgelicht en geeft de bouwer updates tijdens de bouw of over de aanleg of kunnen inwoners van een gemeente meepraten over ideeën en nieuwe plannen.
Nee, webdesign is de vormgeving van de website die wij bouwen. Met unieke vormgeving proberen we er voor te zorgen dat de klantbeleving, SEO en gebruiksvriendelijkheid samenkomen in één ontwerp. Dit doen we op alle websites die we ontwerpen, beheren en bouwen.
Hosting valt bij Pixelsz in een pakket waarin uw website veilig en snel gehost wordt, updates worden uitgevoerd, dagelijks back-ups worden gemaakt en er altijd iemand voor u klaar staat om te helpen en te ondersteunen. Door deze voorwaarden is onze server erg geschikt voor Google en helpt het de website hoger in de ranking te laten verschijnen.
Wij hebben kennis van meerdere CMS systemen, echter gaat onze voorkeur uit naar Wordpress. Wordpress is het meest gebruikte systeem met vele mogelijkheden door middel van plugins. Daarnaast is Wordpress erg vriendelijk in gebruik. U kunt na oplevering van uw website dan ook makkelijk zelf aan de slag met het onderhouden van bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen. Dit scheelt ons tijd en u geld.
Dat is geen probleem. Wij verhuizen jouw domeinnaam naar onze hosting nadat we een verhuiscode hebben ontvangen. Je kunt je mailadres(sen) gewoon blijven gebruiken, Je krijgt van ons wel nieuwe mailinstellingen. Er is ook een mogelijkheid om bij je huidige provider te blijven, echter heeft dit gevolgen voor onze dienstverlening ten aanzien van backups en snelheid van de website. Op onze eigen servers kunnen wij u namelijk de beste garanties en kwaliteit bieden.
Onze websites worden gemaakt in Wordpress, wat een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem is in het beheren van websites. U kan, zonder veel technische kennis, teksten en media op pagina's plaatsen en/of wijzigen. Mocht u hier geen tijd voor hebben, dan kunnen wij ook artikelen en nieuwsitems voor u plaatsen.