Vormgeving

Het omzetten van gevoel, sfeer en een gewenste uitstraling in een complete huisstijl

Begint u een nieuw bedrijf of bent u toe aan een compleet nieuwe uitstraling? Wij denken graag mee in dit ontwerpproces.

Huisstijl

Een huisstijl kan een heleboel uitingen bevatten. De meest gebruikte uitingen binnen een huisstijl zijn het logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.. Het kan echter nog veel verder gaan. Denk hierbij aan een compleet kleurenpallet, lettertypes, gebruik handtekening onderaan de mail en de toepassing van het logo op verschillende manieren.

Wikipedia geeft de volgende definitie van huisstijl: “De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling.”

Pixelsz kan een volledige huisstijl vormgeven en adviseren het gebruik er van. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op met de mannen van Pixelsz.

Flyers en posters

Organiseer je een evenement, bijeenkomst of speciale gebeurtenis? Een mooie flyer doet het dan altijd goed. Niet alleen om uit te delen, maar ook op social media zien we ze steeds vaker gebruikt worden.
Onze vormgever heeft veel ervaring in het ontwerpen van posters en flyers. Neem gerust eens contact op over de mogelijkheden!