Project websites

Op maat gemaakt voor uw project

Een goed gebouwde project website informeert en zorgt voor betrokkenheid bij alle belanghebbenden. We zien steeds vaker dat er door de overheid informatieve websites worden gebouwd. Aannemers willen graag informatie delen bij de aanleg van wegen, het bouwen van een nieuwe wijk of een huizenblok. Dit is ook niet zo raar, want een goede project website neemt vele vragen weg.

Geef inzicht in uw project

Door inzicht te geven in uw project zorgt u voor betrokkenheid en onderstreept u het belang van uw project. Tegenwoordig is het hebben van de medewerking van omwonenden of inwoners van cruciaal belang. We zien dat, door goed informeren, vele onduidelijkheden worden weggenomen en er minder bezwaren zijn bij de planvorming van een project. Door de omwonenden al in een vroeg stadium deelgenoot te maken van uw plannen komen er minder bezwaarschriften. Door regelmatig te vertellen over de voortgang, gaat een project leven en verleent men sneller medewerking.

Wij maken uw project zichtbaar

Pixelsz kan helpen om uw project zichtbaar te maken. Wij denken mee in het proces en hebben de nodige ervaring met het maken van project websites. Wij registreren de url en kunnen de site hosten op onze eigen server.

Werkzaamheden die Pixelsz uit kan voeren ten aanzien van project websites:

  • Webdesign aan de hand van plannen
  • Een website die mobiel geschikt is (responsive)
  • Goed leesbaar geschreven webteksten
  • Bijpassende foto’s en/of afbeeldingen
  • Een websites met een krachtig SEO fundament

Voor het maken van een goede en duidelijke project website vragen wij niet de hoofdprijs. Wel werken we projectmatig samen en kunnen we uw project die uitstraling geven die het verdient.

bouwproject project website