Project websites

Op maat gemaakt voor uw project

Een goed gebouwde project website informeert en zorgt voor betrokkenheid bij alle belanghebbenden. Projectcommunicatie is een belangrijk onderdeel van een project en dit zien we steeds meer toenemen op social media en met behulp van een projectwebsite en gerichte communicatie door middel van nieuwsbrieven. We zien steeds vaker dat er door de overheid informatieve websites worden gebouwd om de doelgroep te bereiken. Overheden, aannemers en projectontwikkelaars willen graag informatie delen bij de aanleg van wegen, het bouwen van een nieuwe wijk of een huizenblok. Dit is ook niet zo vreemd, want een goede project website neemt vele vragen weg en creëert betrokkenheid bij de omwonenden en betrokken partijen.

Geef inzicht in uw project

Door inzicht te geven in uw project zorgt u voor betrokkenheid en onderstreept u het belang van uw project. Tegenwoordig is het hebben van de medewerking van omwonenden of inwoners van cruciaal belang. We zien dat, door goed informeren, vele onduidelijkheden worden weggenomen en er minder bezwaren zijn bij de planvorming van een project. Door de omwonenden al in een vroeg stadium deelgenoot te maken van uw plannen komen er minder bezwaarschriften. Door regelmatig te communiceren over de voortgang, gaat een project leven en verleent men sneller medewerking.

Wij maken uw project zichtbaar

Pixelsz kan helpen om uw project zichtbaar te maken. Wij denken mee in het proces en hebben de nodige ervaring in het communiceren omtrent projecten en met het maken van bijbehorende project websites. Wij registreren de url en kunnen de site hosten op onze eigen server.

Werkzaamheden die Pixelsz uit kan voeren ten aanzien van project websites:

  • Webdesign aan de hand van de plannen
  • Een website die mobiel geschikt is (responsive)
  • Goed leesbaar geschreven webteksten
  • Bijpassende foto’s en/of afbeeldingen en video’s
  • Volledig verzorgen van nieuwsbrieven
  • Social media project communicatie
  • Ondersteuning bij bewonersbijeenkomsten

Voor het maken van een goede en duidelijke project website vragen wij niet de hoofdprijs. Wel werken we projectmatig samen en kunnen we uw project die uitstraling geven die het verdient.

bouwproject project website

Basis & Basis+ websites << Vorige pagina

Volgende pagina >> Social media