DIENSTEN

Al onze diensten op een rijtje

Werkwijze en diensten

Wij maken bedrijven en ondernemers zichtbaar op het internet! Dit doen wij middels een professionele website, een snelle en veilige server, zoekmachine optimalisatie (SEO), social media, fotografie en eventueel video.

Professioneel webdesign

Als vakidioten en specialisten kennen wij het gedrag van de hedendaagse internet gebruiker. Dit passen we toe op de websites die we ontwerpen en bouwen. Hierbij hebben we oog voor nieuwe ontwikkelingen. Door uw wensen en huisstijl te combineren met onze kennis, ontstaat er een moderne en gebruikersvriendelijke website. Bezoekers vinden hier waar ze voor gekomen zijn en worden goed geïnformeerd.

Wij begeleiden het gehele webdesignproces vanaf het moment dat u uw wensen uitspreekt tot aan het uiteindelijke resultaat. Met de juiste techniek, vormgeving, fotografie en teksten komen we tot een unieke gebruikersvriendelijke website. Meer info…

Hosting

Onze websites draaien op een snelle SSD-server. Daarnaast krijgen alle websites een https-certificaat. Hierdoor is de website niet alleen super snel en veilig, maar rankt Google hem ook hoger in de rangschikking van de zoekresultaten. Meer info…

Onderhoud

Standaard onderhouden wij alle websites die op onze server staan. Hiermee nemen wij alle zorgen uit handen van onze klanten. Als hardwerkende ondernemer doet u toch het liefst datgene waar u goed in bent en wilt u zich niet druk maken over backups of updates van de website? Meer info…

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Hoe mooi een website ook is, zolang deze niet gevonden wordt haalt u niet alles eruit. Zoekmachines vinden websites niet zomaar. SEO (search engine optimalisation) zorgt er voor dat zoekmachines uw website beter vinden.
Eerst voeren we een analyse uit en kijken we op welke zoektermen de klant zoekt. Aan de hand hiervan optimaliseren we de website, zodat zoekmachines de pagina’s makkelijker vinden en hoger waarderen. Meer info…

Online vormgeving

Vormgeving gaat verder dan webdesign. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van complete huisstijlen. Van briefpapier en enveloppen tot visitekaartjes en logo. De ontwerpen worden zo afgeleverd dat ze toepasbaar zijn op alle soorten drukwerk. In overleg is er heel veel mogelijk!

Fotografie

Unieke en persoonlijke foto’s kunnen een website of social mediakanaal helemaal compleet maken.
Wij beschikken over professionele fotoapparatuur om de juiste foto’s maken van het productieproces of de mooiste portretfoto’s voor op de website of social mediakanalen.

Heeft u nog vragen. Kijk eens op onze veelgestelde vragen pagina.

fotografie op locatie
fotografie op locatie

presentatie webdesign
presentatie website

werkoverleg pixelsz
werkoverleg t.b.v project

Webdesign Groningen

Nico en Thijs samen met Pim van der Feltz (directeur Google Nederland) en Hans Top op de foto tijdens de Digitale Werkplaats.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Nu aanvragen