Basis websites

Basic maar helemaal Pixelsz

BASIS WEBSITE

Voor slechts eenmalig €695,00 euro heb je al een basis website. Een door Pixelsz gebouwde template die compleet ingericht wordt naar jouw huisstijl. Met mooie foto’s en kleuren maak je het verschil. Met jouw logo, teksten en foto’s heb je een website die klanten overtuigd van jouw professionaliteit en uitstraling. Ook voldoet deze site aan de hedendaagse eisen.
Dit pakket wordt aangeboden in combinatie met een onderhoudspakket van €300,00 euro per jaar. Zo heb je helemaal geen omkijken naar het onderhoud van je website.

Samen aan het werk!

Wij houden van persoonlijk contact. Of je nu een basis- of een Op Maat website afneemt. Wij maken geen onderscheid in klanten. Elke klant is voor ons belangrijk en die willen we ook met de maximale ondersteuning helpen. Samen werken aan jouw bedrijf, dat is waar wij voor staan!

Jij levert de foto’s en de teksten aan die je op je site wil hebben, wij verwerken het tot een mooi geheel. Ook maken wij een contactformulier die alle berichten naar je mail doorstuurt. Je telefoonnummer op de website is klikbaar vanaf een mobiel, zodat klanten je direct kunnen bellen of mailen. Wil je een whatsapp knop zodat ze direct een bericht kunnen sturen? Ook dat is mogelijk! Bekijk de Demo websites om een goede indruk te krijgen van de Basis website!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan! >>

MET EEN BASIS+ WEBSITE, GA JE NET EEN STAP VERDER!

BASIS+ WEBSITE

Voor €995,00 ga je een stap verder in je online zichtbaarheid. We hebben 10 verschillende blokken waaruit je kunt kiezen om de homepage samen te stellen. Denk hierbij aan het weergeven van je teamleden, testimonials van klanten, pakketten en prijzen maar ook video of logo’s van bijvoorbeeld partnerbedrijven.
De aanwezige actieknoppen in de header zorgen er voor dat bezoekers direct contact op kunnen nemen of naar belangrijke pagina’s worden doorverwezen. Uiteraard is alles mobiel geschikt en ziet het er daar ook gelikt uit.

Naast het samenstellen van de homepage kijken we samen naar de mogelijkheden voor de volgpagina’s. Hier heb je namelijk de mogelijkheid om met of zonder zijbalk de pagina op te bouwen. Samen komen we tot de perfecte mix van content en design! Lees hier meer over het Basis+ pakket en bekijk de voorbeelden.

Voor elke branche

Of je nu een schilders- of een tegelzetbedrijf hebt. De basis+ website is van alle markten thuis. De foto’s en de teksten maken het verschil. De actieknoppen worden aangepast aan jouw stijl. Doordat we al heel veel werk hebben voorbereid kunnen we de basis+ in een week bouwen en online zetten. Wat houdt je tegen om een stap verder te gaan met de uitstraling van je bedrijf? Genereer extra klanten met een overtuigende en professionele uitstraling.

In combinatie met het onderhoudspakket van €300,00 euro per jaar heb je helemaal geen omkijken naar je website. Bekijk de Demo websites om een goede indruk te krijgen van de Basis+ websites.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan! >>

“SUCCESVOL ZIJN BETEKENT ALLEEN MAAR DOEN WAAR JE GOED IN BENT EN DE REST DOOR DE ANDEREN LATEN DOEN.”

(Samuel Goldstein)

Kwaliteit Uit Hoogkerk

webdesign

Tapijthal Hoogkerk

fotografie webdesign

Bert Kip Technische Dienstverlening

webdesign

Gumbeer

webdesign

Kracht & Vriendschap

cloud webdesign

Shape it shop

webdesign

Een Top Leven

huisstijl webdesign

vv Helpman

webdesign

HFC’15

huisstijl webdesign

Kwaliteit Uit Hoogkerk

webdesign

Tapijthal Hoogkerk

fotografie webdesign

Bert Kip Technische Dienstverlening

webdesign

Meer projecten bekijken? Check dan op ons portfolio

Portfolio

Meer projecten bekijken? Check dan op ons portfolio

Portfolio

Zoekmachine optimalisatie << Vorige pagina

Volgende pagina >> Project websites